מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 139467
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

חזרתי מוקדם מדי מהטיול הגדול מתחרט על זה

מבואס בן 21 | כתב את השאלה ב-08/10/16 בשעה 13:41

חזרתי לפני חודשיים בערך טסתי לדרום אמריקה למרות שיצא שהייתי רק במרכז.
טסתי עם בן דוד שלי בהתחלה הסתדרנו אבל אחרי זה הבנתי שהוא בא רק במטרה אחת "לעשן" בעוד שאני באתי לראות נופים ותרבויות שונות.
מהתחלה לא הייתי שלם לגבי הטיול הזה אבל למרות זאת עשיתי את זה כי כנראה שלא תהיה לא עוד הזדמנות לחזור לשם ולמרות זאת אחרי כמעט חודשיים שהייתי שם לא יכולתי יותר להישאר ולהכריח את עצמי למשוך את זה אז קניתי כרטיס טיסה לארץ וחזרתי הביתה.
שבוע אחרי שחזרתי כבר התחרטתי על זה ורציתי לחזור לשם והבנתי שעשיתי טעות גדולה וכנראה שהייתי צריך להמשיך לבד לטייל ולא להיות פזיז בהחלטות שלי לגבי בן דוד שלי הוא ממשיך לטייל ונהנה מכל רגע בדרך שלו כמובן בעוד שאני חזרתי לשגרה המשעממת שלי שזה לרדוף אחרי חברים לצאת ולעבוד בעבודות מינימום מסריחות ולהתחיל לחשוב על העתיד שלי, אני רוצה לחזור לשם ויש תכנון עם חבר שנעשה את זה בקרוב אבל אני לא רוצה לבנות על זה ומקווה שהפעם אני לא אחזור על הטעות שוב כי גם ככה החיים שלי משעממים וזה הדבר היחיד כרגע שנותן לי סיבה לקום בבוקר.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות