שלום, אז כפי שניתן היה לראות מהכותרת יש לי חשד שביתי בת ה-13 היא אנורקסית.
נתחיל מכך שבתחילת החופש היא שקלה 37 קילוגרם שלדעתי זה משקל תקין לגילה כולל הגובה שלה (והיא גבוהה) ועכשיו לקראת סיום החופש היא שוקלת רק 31 קילוגרם (ביקשתי מימנה לעלות על משקל- זה משבו שאני עושה כל חודש) ואני מאוד מודאגת, גם קודם היא הייתה אחת הבנות הרזות בכיתה שלה ועכשיו היא נראית קצת בתת משקל.
שמתי לב גם שהיא אוכלת פחות, למעשה היא אף פעם לא אכלה הרבה, היא תמיד הייתה מאוד בררנית בנוגע לאוכל, אבל היא גם תמיד אכלה הרבה ממה שהיא אוהבת בארוחות, ועכשיו היא לא מכניסה כמעט כלום לצלחת וכן אני מבינה שהטעם שלה אולי השתנה אבל אני מכינה את כל מה שהיא אוהבת וגם מזה היא לא אוכלת.
וחוץ מזה שמתי לב שהיא התחילה להתעמל ולרקוד, ושלא תחשבו שאני לא בעד אלא להפך שהיא פעילה ועושה משהו עם עצמה אבל היא ביקשה שאני אעשה לה מנוי לחדר כושר- שלדעתי זה כבר מוגזם!
וגם שמתי לב שהיא חולה יותר לאחרונה- קצת הקאות וכאבי ראש.
אני ממש מבקשת אולי יש לכם עצות ואולי חלקכם חוויתם את זה פעם (אני מקווה שלא) אשמח אם תעזרו לי.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות