במשךהשנה האחרונה ובמיוחד במספר החודשים האחרונים התחלתי לרכוב די הרבה על אופניים (בערך 150 קמ בשבוע). תחילה המטרה הייתב להיכנס לכושר, אבל עכשיו התאהבתי בספורט ואני נהנית מהרכיבה עצמה מאוד.
הייתי רוצה מאוד לרכוב עם עוד אנשים, ולהשתפר ברכיבה. איני יודעת איזו רמה אני, מצד אחד לא מקצוענית ולכן לא יכולה להיות חלק ממועדון מצד שני לא מתחילה שרוכבת פעם בשבוע.
אני מאוד מאוד נהנית מהרכיבה ושוקלת לאחרונה הצטרפות לקבוצה מקצועית איכשהו. אני יודעת שאני עוד לא ברמה ושוקלת לקחת מאמן פרטי או משהו בסגנון להשתפר ולהגיע לרמה שאני הולכת לתחרויות ודברים בסגנון.
אני ממש הייתי רוצה להוציא את התוגנית הזאת לפועל אבל לא יודעת איך ומתי. אני לא יודעת לאן או לאיפה או למי לפנות עםהרעיונות האלו, איך להגיע למועדון בכללאו אפילולמאמןאישי, אני לא יודעת איך זה יסתדר מבחינת זמנים ובנוסף אני מכירה מספר טריאתלטים ויודעת שהם מתאמנים מגיל צעיר כדילהיות ברמה גבוהה וחוששת שאני כבר "זקנה" מדי להתחיל..
אשמח אם מישהו שהיה בסיטואציה כזו או דומה יוכל לייעץ לי מה לעשות או לאן לפנות.. תודה מראש למייעצים❤❤
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות