תזונאית אמרה לי את זה מזמן, אבל עד שהתעלפתי לא האמנתי לה. רופא אמר את זה חד משמעית - אני חייבת לאכול בשר. אז לא היה לי ברירה ועזבתי את הטבעונות כעבור 6.5 שנים. הרגשתי רע עם עצמי ואני אוכלת את זה בכוח ומנסה לא לחשוב שזה פעם היה חלק מחיה מתה. עבר חודש ואני עדיין לא הכי שלמה עם זה.
וספירתי לכל החברים את זה בתור משהו נורא שקרה לי, והם מצידם במקום לתמוך בי, התחילו לבקר אותי קשות, לקרוא חי רוצחת (מישהו שלח הודעה אנונימית), ללעוג לי, שאול אם אני מרגישה טוב היום או אולי כמו העגל שהרגו בשבילי וכדומה. חברה אחת (ניתקתי כל קשר כבר) שאלה אותי למה אני לא הורגת את הארנבת שלי כי בטח יש לה בשר בריא. עוד אחת שבקושי מכירה אותי שלחה לי בפייסבוק "בוקר טוב, את מי אוכלים היום?".
לא יודעת איך להתמודד עם כל ההצקות. רציתי לאכול בשר וביצים ( לא שותה חלב) לתקופה קצובה עד שהבריאות חוזרת לתקינה ואז שוב לחזור לטבעונות. אבל אני כבר לא יודעת. אני לא רוצה להיות חברה של אותם האנשים ששלחו לי תמונה של ראש כבש חתוך ושאלו אם זה לא הכבשה שאני אוכלת היום במקרה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות