שלום, מאז ומתמיד חלמתי להיות רופא, חלום ילדות אמיתי וחזק שלי.
אני כרגע תלמיד תיכון בכיתה י''א.
במשך כל שנות חיי הייתי תלמיד מצטיין, אך הייתה בעיה במשפחה בשנתיים האחרונות (תודה לאל הכל בסדר כרגע) שהשפיעו על מצבי הנפשי שגרם לירידה משמעותית בלימודים.
יצא ככה שמתלמיד מצטיין בעל ממוצע כללי של 90 במשך כל השנים, הגעתי למצב שבכיתה י''א אני ב3 יחידות מתמטיקה, 4 יחידות אנגלית, מגמת ספרות ומגמת גיאוגרפיה (בכלל לא המגמות שרציתי, אך הציונים שלי לא אפשרו לי מגמות אחרות) וממוצע ציונים בינוני.
בזמן האחרון אני חופר בלי הפסקה למורים שלי לתת לי הזדמנויות לעלות ברמת היחידות של מתמטיקה ואנגלית ולנסות איכשהו לעבור מגמות, אך בכל פעם התשובות שאני מקבל הן שזה בלתי אפשרי ושזה מאוחר מדי, ההורים שלי גם התערבו וקיבלו גם הם את אותן התשובות.
בנוסף לכך, "החור" בלימודים שנוצר לי בשנתיים האחרונות הוא כל כך גדול שזה באמת יהיה מאוד מסובך (גם נפשית) לעלות רמת יחידות או לעבור מגמות, גם אם זה יתאפשר איכשהו.
לכן אשאל אתכם האם זה איכשהו אפשרי להתקבל לרפואה עם מצב לימודי שכזה, או אפילו לאוניברסיטה, או שפשוט כדאי כבר לוותר על החלום וזהו.
תודה לכולם.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות