אז ככה, אני תלמיד כיתה י שלא התאהב כבר כמה שנים.. וזה יהיה ארוך אבל זה ממש חשוב לי בכל אופן,
כל פעם שאהבתי מישהי... זה פשוט לא הלך, למעשה הייתי כלכך פחדן שלא אמרתי להן, וכשהן גילו זה היה מאוחר מדי.. ועוד כל מיני מקרים, אז מעולם לא חוויתי אהבה אמיתית.
כבר חשבתי שאני לא אתאהב יותר בזמן הקרוב..
ואז בשבוע שעבר (יום שישי) שיצאתי לי לטיול תמים בשכונה ראיתי מישהי כלכךך מדהימה אני לא יכול להסביר.. ועם הזמן שחלף גיליתי עד כמה היא יותר מדהימה
אז התחלנו להסתובב וחזרתי הביתה בסביבות 00:00 כל הלילה חשבתי עליה, אמרתי לעצמי שאסור לי לפשל הפעם, שאני פשוט דפוק אם אני אפסיד ילדה כלכך מדהימה!
אז בלי לדעת איפה היא גרה או מה המספר שלה (כי שנינו שומרים שבת) יצאתי בשבת בצהריים לחפש את הבית שלה, לא מצאתי, קיוויתי שהיא תגיע שוב בערב לפארק בנקודה בו ראיתי אותה (הנחתי שאם אני חשבתי על זה אולי גם היא) אז התלבשתי והתארגנתי והלכתי לשם ישבתי שם במשך שעה כמו טמבל והיא לא מגיעה, התחלתי להסתובב בשכונה, והיא לא נמצאת.
הרגשתי פשוט באסה, אבל אני לא רוצה לוותר!
אז ביום ראשון בערב יצאתי שוב ומצאתי אותה!! ישר חיבקתי אותה אני תמיד מצחיק אותה ובכל מקרה הסתובבנו עד משהו כמו אחד (רק לציין שהיא קיבלה מספיק רמזים כדי להבין) אבל היא לא הבינה בשיט ואני אגיע לזה בהמשך... אני ביום ראשון קבעתי איתה לשני וביום שני סוףסוף יכולתי לקחת תמספר, החלטתי ללכת על זה והצעתי לה לצאת איתי בחמישי לקולנוע (אתמול בערב) והיא הסכימה בלי לחשוב פעמיים, הרגשתי פשוט מדהים סוףסוף אני מצליח ללכת אחרי הלב וזה משתלם לי.
אז עד יום חמישי דיברנו בוואצאפ היא הייתה די יבשה אבל חשבתי שהיא סתם מנסה לשחק איתי או משהו, בכל מקרה לא היה מצב שהיא סיננה או משהו, בין השאר אמרתי לה "תראי מה אני עושה בשבילך" והיא ענתה "בסדר אני גם אעשה בשבילך מה שתרצה" ונגיד בבוקר היא הייתה רושמת לי בוקר טוב עם סמיילי או לב ואחרי העציאה בשני היא כתבה לי הודעה, אז היא הראתה עניין וחיבה, ובטלפון בכלל השיחה שלנו זרמה, ובמציאות פי 5.
אחרי כל זה ממש שמחתי והגיע יום חמישי, איל שראיתי אותה החמאתי לה עד כמה שהיא יפה ולא המתנו בתור כי תכרטיסים אני כבר קניתי לפני הסרט, אז ישר נכנסנו, וומד לא הייתי קמצן קניתי הכל, אפילו שבקושי ישלי שלושים שקל בארנק, עשיתי הכי טוב שלי כדי להשיג את זה,
במהלך החלק הראשון של הסרט יותר דיברנו כזה, היא צחקה רצח עשינו שטויות הייתי מצויין, אחרי ההפסקה החלטתי ליצור קצת מגע, אמרתי לעצמי שהיא לא הייתה יוצאת איתי אן היא לא הייתה רוצה וזה חייב להיות לה ברור שאני רוצה אותה, פשוט חייבבב!!
אז קירבתי אליה את הראש וליטפתי לה קצת תשיער ובקיצור אחרי איזה 2 דקות היא רצתה להשתחרר מהציבור, אבל חשבתי שזה בגלל סצנה בסרט
ישר אחרי הסרט היא הלכה והיא אפילו לא ניסתה ליצור קרבה, היא רק חייכה אליי אבל שמרה על מרחק נגיד ושהיא באה ללכת התכוונתי לנסות לנשק אותה אבל היא פשוט נתנה לי חיבוק ומיד התרחקה, הרגשתי חרא, אבל בסדר זה עוד היה כלום כי עכשיו מגיעה הבעיה הכי גדולה. ואני חייב תעזרה שלכם
העלתי איתה תמונה והיא איתי וכולם הגיבו "בהצלחה מושלמים" או "תוקף" וכאלה והיא רשמה "הלו חברים תירגעו אנחנו רק ידידים" וזה פשוט דקר אותי בלב, ואנשין ממשיכים להגיב ככה והיא ממשיכה לכתוב את זה, אז דיברתי עם חברה שלה והיא אמרה לי שהיא בוודאות לא בקטע שלי, שהיא פשוט ילדה חברותית כזאת שמבלבלת את כולם אבל מה מהה לא היה ברורררר מה לא ברור בזה שאני מחזר אחריה, שאני נוגע, משחיל עקיצות ומחמאות, מזמין אותה לצאת, מה לא ברוררר?! מה זה משחק?! הבטחתי לחברה שלה שאני לא אספר אז אני רק יכול לומר שהיא בכלל לא בקטע שלי, והיא רואה אותי כידיד, וקשה לי לדמיין שהיא באמת ראתה את כל מה שעשיתי ידידותי.
בקיצור עכשיו קורין כל מיני דברים שפשוט דוקרים אותי בלב, וסעמק עם זה נמאס לי כבר אז מה לעשותתת?! אולי לבוא היום לפארק ולהגיד לה הכל בצורה של או הכל או כלום או מה?! הסיכויים איתה הם קלושים אני כבר הבנתי את זה.. מה אתם אומרים, ואני מבטיח שזה היה על קצה הלשון.. אני חיבב את העזרה שלכם עד שמצאתי מישהי שגם גרה לידי, גם יפה גם מצחיקה גם אפשר לדבר איתה
איך אני יכול לראות אותה עם מישהו אחר..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות