שלום לכם אנשים יקרים,
כבר זמן רב שאני תוהה בשאלה: האם אפשר לקיים מערכת יחסים (על כל נגזרותיה), ללא יחסי מין תכופים, כאשר מערכת היחסים מתמקדת בעיקר בתמיכה נפשית ומחוות רומנטיות כמו חיבוק, נשיקה, ורק מידי פעם - סקס עם חדירה.
כלומר- מערכת היחסים שאני מדבר עליה היא מערכת יחסים ששמה דגש על רוחניות, שבה שני בני הזוג מוקירים, אוהבים אחד את השני, תומכים זה בזה, אם כי לא מקיימים יחסי מין מלאים (חדירה) באופן תכוף (פעם בחודש נגיד), כאשר הם כן מקיימים יחסי מין בצורת התגפפות בסביבות פעם-פעמיים בשבוע (חיכוכים זה בזה של בני הזוג).
אז זו מערכת היחסים שאני מתאר לכם ושואל אתכם אם הייתם מסופקים במערכת יחסים כזו:
- יחסי מין מלאים כולל חדירה: פעם בחודש.
- יחסי מין בצורת התגפפות (חיכוכים): פעמיים בשבוע, שלוש לכל היותר.
- מחוות רבות של נשיקות, חיבוקים ועטיפות בלילה. חום. המון חום.
- שני הצדדים מאוהבים זה בזה, ורוצים להיות בקרבת הצד השני.
- שני הצדדים נוכחים, תומכים זה בזה נפשית.
- שני הצדדים מוקירים ומכבדים אחד את השני, ורוצים בטובת השני.
- יציאות יחדיו למסעדות, לטיולים, עם חברים קרובים שלכם.
- מבשלים ביחד בישולים ומטעמים.
השאלה הקריטית שלי נוגעת ומתמקדת בעיקר בסקס: היא האם הייתם מוכנים לקבל את כל הדברים הללו, כולל יחסי מין מלאים עם חדירה - אך רק פעם בחודש?
זו שאלה שחשוב לי לשאול, שכן אני סקרן לראות מה אחרים מרגישים, ואיך אנשים אחרים תופסים מערכת יחסים. למשל, האם אנשים אחרים חושבים שצריכים לקיים יחסי מין מלאים כולל חדירה 7 פעמים בשבוע? 5? 3? איפה הגבול הדק שיגרום לפירוק מערכת היחסים בגלל שאין חדירה? זה מה שמעניין אותי.
אשמח מאוד לשיתוף פעולה מצדכם. לנוחיותכם - יצרתי סקר, הקליקו על תשובתכם ואני מאוד אעריך את זה.
* לבעלי האתר - אודה לכם מאוד אם תעלו את השאלה הזו, אני יודע שזו לא בדיוק שאלה, אך מבחינתי היא חשובה, לפחות לי אישית, ומבחינתי אני רוצה להתייעץ עם אחרים לגבי האופן שבו הם תופסים מערכת יחסים, והאם היו יכולים לקיים מערכת יחסים כמו שתיארתי. תודה רבה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות