מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 88555
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

הייתי עם מישהו, עכשיו החבר שלו מתעניין- נראה לכם לא מוסרי?

עדי בת 15 | כתבה את השאלה ב-10/09/15 בשעה 20:39

היי,
בשנה שעברה מדצמבר עד מרץ הייתי בקשר עם מישהו לא הגדרנו את עצמנו חברים והקשר היה בעיקר סביב הנגיעות אחד בשני וכל מיני כאלה אבל היינו בקשר מחייב (הוא לא יכול להיות עם בנות אחרות ואני לא עם בנים אחרים)
הוא נפרד ממני ואז המשכנו להיות ידידים ממש ממש טובים ואני הייתי מאוהבת בו כל הזמן הזה וכל הזמן ניסיתי להתאהב במישהו אחר וכל הזמן יצא כאילו אני מנסה להיות עם חברים שלו (לא שעשיתי את זה בכוונה פשוט הם התעניינו בי) במהלך החופש הגדול אני והוא דיברנו מלא והוא אמר לי שלפעמים נראה לו שהוא אוהב אותי וכאלה אבל עבר הרבה זמן והשנה הוא כבר הבהיר שאין לו רגשות ושהוא רוצה שנהיה ידידים בלבד.
יש לו חבר שהגיע השנה לבית ספר (הם הכירו הרבה לפני) שמראה בי עניין ואני מתעניינת בו אבל זה מרגיש לי לא מוסרי שאני יהיה איתו ולא בא לי שידיד שלי יחשוב שאני כל הזמן עם חברים שלו ונדחפת וכל מיני כאלה מה אתם חושבים?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות