במשך שנות אשתי הייתה מאוד רחוקה ולא מאוד אינטימי איתי. לפני זמן מה, בניסיון לתבל את דברים במערכת היחסים שלנו, הצגתי את צעצועי מין כדי לנסות ולקבל אותה מתעניין יותר. לאחר זמן מה היא התנהגה כמו שהיא לא אוהבת אותם, כדי שהפסקנו להשתמש בהם ונעלתי אותם משם.
יום אחד שם לב דברים היו מחוץ למקום ומצא כי פריטים אלה היו בשימוש. שאלתי את אשתי עליהם והיא אינה יודעת דבר על זה. כל מה שאני יכול לומר היה, אני מקווה שהילדים לא מקבלים לתוכם. זכור כי אשתי תמיד הייתה מאוד רגישה על עירום בטלוויזיה. היא תמיד תפעל באמת נעלבה ולהיות מהירה כדי לשנות את הערוץ / סרט בכל פעם שצץ. בכל מקרה, ככל שחלף זמן על היא מקבלת פחות ופחות אינטימית איתי. אבל המשכתי לשים לב שהצעצועים היו עדיין בשימוש, ושזה היה רק כשנעלמתי.
סופו של דבר היא הגיעה לנקודה שהיא מונעת ממני המין ומוצאת סיבות להישאר בבית לבד. כשאני יוצא, היא מייד לרוץ לחדר השינה. אז לבסוף, כמוצא אחרון, . אני בסופו תפסתי אותה צופה בפורנו בפורנו כמה פעמים בשבוע. כל זה הגיע לראש ולא משנה מה אני מנסה, היא לא מוכנה לדבר איתי על זה או לעבוד על זה איתי. כל מה שהיא אומרת הוא שזה היה באשמתי להחדרת אביזרי המין במקום הראשון. אני מרגיש מרוסק והרוס מאז שגיליתי. אני מרגיש כאילו אני לא יכול לסמוך עליה כשהיא לבד בבית. אני לא יודע מה לעשות יותר
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות