עוד לא הייתה לי זוגיות אמיתית של מעבר לשבועיים. אני מבינה שזה בסדר והכל מגיע בזמן שלו אבל אני בודדה ורוצה אהבה, ומפחדת שלא אצליח להגיע לזוגיות בהמון זמן הקרוב.
אני פחדנית מאוד וחושבת המון, אז תמיד אני מגיעה לוורסט קייס סינריו בראש שלי. אני לא במצב טוב נפשית כרגע. יש לי ביטחון ברצפה ואני די מתוסבכת כרגע וזו הסיבה שאני אומרת לא לכל מי שמביע עניין. אני חושבת על זה שהם רוצים זוגיות נורמלית אבל לא יודעים באמת למה הם נכנסים איתי, כי אני חתיכת פרויקט.. ואז אני מפחדת שהם יבינו שזה לא מה שהם רצו, סתם יבזבזו את הזמן עליי ויכאיבו לי בדרך, כל זה כשהם יכלו להיות עם מישהי פי מאה יותר טובה ממני. ככה גם ניסיון העבר שלי מראה- יש לי שני חברים טובים שביקשו שנצא כמה וכמה פעמים, אני אמרתי לא. היום שניהם יוצאים עם בנות מדהימות שאני לא מגיעה לקרסוליים שלהן בערך.
עוד פחד שיש לי הוא שאני לא בטוחה בכלל שאני יכולה להרגיש אליהם משהו. אני נמשכת לגברים לדעתי אבל נראלי שזה יותר לתשומת הלב שלהם, לאישור שלהם. אולי אני בכלל א מינית, אין לי מושג, אבל אני לא בטוחה שאני יכולה להרגיש אליהם מה שהם ירגישו אליי ולהימשך בצורה מטורפת וזה רק מחזק את ההרגשה שאני לא רוצה לבזבז להם את הזמן.
כדאי לי ללכת ולהיפתח כרגע, כשאני במצב נפשי לא מזהיר במטרה שבן הזוג שלי יעזור לי לשפר את עצמי, או שזה יהיה לא הוגן כלפיו? אני באמת לא יודעת מה לעשות ואיך לצאת מהבור הזה, מפחדת לסיים לבד או עם איזה זבל כי אני לא מרגישה טובה מספיק..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025