אז ככה, אני בן 17 וחצי ועוד חודש וחצי יוצאת המשלחת של בית הספר לפולין. מאוד קשה לי עם המשלחת, אני לא מתחבר לדרך שמעבירים את התוכן ובינתיים כל ההכנות היו כל כך קשות עד למצב שבחלק מהן פשוט רציתי לקום וללכת. אבל, עם כל זה, אני עדיין נורא רוצה לצאת לפולין כי זה חשוב לדעתי.
מצד שני, זאת השנה הרביעית שאני נוסע למחנה בין לאומי מדהים. השנה יותר מבשנים קודמות אני כל כך כל כך מתגעגע לאנשים שם. עברו רק שבועיים וחצי ואני מרגיש שאני לא יכול בלי לראות אותם.
אולי זה נשמע שטחי, אבל זה הרבה מעבר לזה. אני מרגיש שבלי הטיסה הזאת לחברים יהיה לי הרבה יותר קשה במשך השנה, לעומת זאת בלי המשלחת לפולין אני אהיה ממש בסדר.
כמו שבטח הבנתם, זה לא ממש אפשרי לעשות את שתי הטיסות. במה לבחור? ואשמח ממש אם התשובות יהיו מנומקות כי להגיד לטוס פולין כי הייתה שם שואה וזה העבר היהודי לא ממש עוזר לי.
תודה רבה לעונים ולקוראים!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות