שלום לכל המייעצים,
לפני שלושה שבועות בערך התחלתי לדבר עם מישהי בפייסבוק וכרגע אני לא כל כך מבין אותה.
רקע על עצמי: אני כרגע סטודנט לתואר שני וגם עובד במקביל. אני די ביישן. מעולם לא הייתי במערכת יחסים וגם לא יצאתי לדייטים, וכבר תקופה ארוכה שזה מפריע לי, אז החלטתי להירשם לאתר היכרויות.
רקע עליה: היא סטודנטית (מצטיינת) לתואר ראשון. גם ביישנית. מעולם לא הייתה במערכת יחסים או בדייטים. אנחנו באותו הגיל. היא גם נרשמה לאתר היכרויות שנרשמתי אליו.
כשראיתי את הפרופיל שלה באתר לא האמנתי שבאמת עוד אפשר למצוא נשים כאלה בגיל שלי. אני מתכוון כמובן בעיקר לרמת הניסיון עם המין השני שאיכשהו תמיד מצאתי את עצמי בעמדת נחיתות בעניין הזה - כי מי תרצה להיות עם מישהו לא מנוסה בגיל שלי? בקיצור, היא ממש הטייפקאסט שאני מחפש - ילדה טובה, חכמה, לא מנוסה בתחום הזוגי.
בכל מקרה, שלחתי לה הודעה באתר, אבל אז שמתי לב שהיא לא התחברה לאתר כבר מלא זמן. אז החלטתי להיות קצת קריפי ולחפש אותה בפייסבוק. לשמחתי הרבה מצאתי אותה ושלחתי הודעה (בלי הרבה ציפיות לתשובה חזרה).
טוב, אז במשך שבוע היא לא ענתה (וגם לא ראתה את ההודעה לפי פייסבוק), וכבר התחלתי להשלים עם זה שהיא לא תענה. להפתעתי הרבה אחרי שבוע היא החליטה לענות! אמרה שהיא ממש מתנצלת על הדיליי, שהייתה בחו"ל ועכשיו בסמסטר קיץ ושלפי הפרופיל שלי באתר לדעתה "ממש נסתדר". טוב, אני כמובן מאוד שמחתי שענתה למרות שעבר שבוע שלם. אמרתי לעצמי שאולי היא התלבטה אם לענות או לא (אח"כ היא אמרה שהיא באמת התלבטה).
השיחה די זרמה במשך יומיים (שישי-שבת). במהלכה החמאתי לה, בין היתר, על הכנות שלה וגם על היופי (טעות?), אבל גם דיברנו על דברים עמוקים כמו מה אנחנו מחפשים בבן הזוג. יום לאחר מכן, בראשון, בכוונה לא שלחתי לה הודעה כי לא רציתי ללחוץ יותר מדי על ההתחלה. להפתעתי ולשמחתי היא שלחה לי הודעה באותו ערב והמשכנו לדבר. בשלב הזה הייתי בטוח כבר שהכל הולך להיות מושלם בהמשך (טעות כמובן) כי זה נראה שהיא מביעה עניין גם מצידה ולא רק מצידי.
כמובן שהייתי בעננים מוקדם מדי. יום אחרי (שני) שלחתי לה הודעה בערב והיא לא הגיבה במשך ארבעה ימים (גם לא קראה את ההודעה). הייתם יכולים לטעון אולי שלא היה לה זמן לפייסבוק בכלל, אבל זה ממש לא נכון. היא מתחברת לפייסבוק פעם בכמה שעות והיא גם פעילה (מגיבה, מעלה תמונות וכו'). הרבה יותר פעילה ממני (מקסימום שעה ביום). החלטתי לוותר קצת על הכבוד והאגו שלי שנפגעו ושלחתי לה מין הודעת תזכורת כזאת. לא חשבתי שהיא תועיל במשהו, אבל שוב הופתעתי והיא ענתה. אמרה שהיא מתנצלת והמשכנו לדבר כרגיל במשך יומיים (שוב שישי-שבת).
טוב, אז אמרתי לעצמי אולי היא באמת עמוסה במהלך השבוע אז חיכיתי שבוע עד לאתמול כדי לשלוח לה הודעה. נכון לעכשיו (24 שעות), היא לא ענתה ולא קראה את ההודעה.
עכשיו אני מבולבל. מצד אחד אני באמת רוצה אותה, ונראה שגם היא מביעה עניין (מסוים). גם לא נראה כאילו יש פה עניין של פחד מקשר או משהו כזה כי היא אמרה שהיא דווקא מנסה לעשות דברים שהיא מפחדת מהם (דייטים). אבל מצד שני מה זאת ההתעלמות הזאת??? אני מבין שאני לא בראש סדר העדיפויות כרגע, אבל לענות להודעה? אני לא דוחף לדייט עכשיו ומייד... (טעות?) באמת יכול להיות שהיא פשוט שוכחת לקרוא את ההודעה שלי בכל פעם או שזה מכוון? אני לא חושב שזה בא מרשעות, אבל זה פשוט מוריד לי את כל הביטחון העצמי המעט שעוד נשאר לי.
עצות מה לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות