אוקיי אז ״האהבה הראשונה שלי״ הייתה לפני שנתיים והייתי עם אותו ילד מסוים בערך חצי שנה או שמונה חודשים..
כן המון זמן!
אנחנו התנשקנו אבל אף פעם לא באמת נפגשנו( היינו קטנים)
מאז אני זוכרת וקראתי שיחות שלי ושלו לאחר שנפרדנו (אמצע כיתה ו) ואני הייתי כלכך פדחנית ניסיתי להחזיר אותו אליי אני מניחה, ותאמת שבחלק מהשיחות היה נראה כאילו הוא עדיין לגמרי מאוהב בי אבל עדיין זה היה לפניי שנתיים.
עכשיו כן התגעגעתי אליו מאוד בערך שנה לאחר שנפרדנו ואז כבר היו לי כמה קטעים עם חברים.
עכשיו ולפעמים קורה לי די הרבה שפשוט יוצא לי לחשוב עליו, לעבור בפרופיל שלו באינסטגרם וכאלה ולפעמים לקרוא את השיחות ולעלות זיכרונות.
כבר שנתיים שאנחנו לא מדברים בכלל בכלל ואני עדיין מרגישה אליו משהו, שאני יישמע את השם שלו כן אני ייזכר בו וכן אני מרגישה שאני עדיין שם, אוהבת אותו.
זה לא נראה לי נורמלי כבר שנתיים שלא דיברנו ואני עוד אוהבת אותו?!
יוצא לי לחשוב עליו בעיקר אחריי שמסתיים אצלי קטע עם מישהו אחר ״סוג של פרידה״.
אני לא יודעת כבר מה לעשות נמאס לי להתגעגע אליו!
והכי מוזר זה שכבר יצא לי המון המון המון פעמים לחלום עליו, בעיקר חלומות שאנחנו נפגשים שוב והופכים להיות חברים ומתנשקים.
אשמח לעצות :)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות