דבר ראשון אני רוצה להודות על ההקשבה.
אני בת 18, מסיימת י"ב אבל עדיין לא רואה את הסוף.
אני נמצאת בלחץ בגרויות מטורף, נשארו לי עוד 5 בשבועיים הקרובים ואני מרגישה שאני לא עומדת בזה. אני קורסת מלחץ!! במיוחד שבמקצועות האלה די זלזלתי כל השנה, אז הנה, אני אוכלת את הדייסה שבישלתי לעצמי, לא יכולה להפנות אצבע מאשימה כלפיי אף אחד.
אני תפסתי את עצמי רק בסוף כיתה י"א, ושיפרתי המון בגרויות (11 בגרויות עשיתי השנה) והעלתי לעצמי את הממוצע בכמה נקודות.
הכמויות לחץ שיש בי הן לא נורמליות, גם רסקיו לא ממש עוזר.
אני לא יודעת אם להגדיר את עצמי כחרדת מבחנים, אבל תמיד במועד הראשון הולך לי נורא. בצו ראשון היה לי אותו הדבר. הנתונים שלי מאוד נמוכים וקיבלתי תפקיד מאוד סביר, ניסיתי לקחת את זה ברוח חיובית ואמרתי שאולי בזמן הזה אני אנסה לשפר בגרויות או לעשות פסיכמוטרי בזמן הזה, העיקר לא להישאר במקום. (כנל רישיון שכבר טסט רביעי ועדיין לא עוברת)
אני בחורה עם שאיפות ענקיות וחדורת מטרה אבל אף פעם אני לא מצליחה להוכיח את עצמי, ועוד יותר מרגישה כישלון ליד החברים שלי, שכל אחד מוציא מאיות על ימין ועל שמאל. תמיד בסוף אני מגיעה למקום של השוואות ואני לא יודעת אם זה יותר מעלה אותי למעלה או שובר אותי.
יש לי עוד מטען רגשי כבד בלי שום קשר ללימודים, ולחץ עכשיו לא ממש מועיל..
אני שונאת שאומרים לי שתמיד אפשר לשפר, כמובן שאשפר, אבל אני השנה הבנתי כמה חשוב לעשות כל דבר בעתו.
איך מורידים מעצמי את מפלס הלחץ? אני לא מתפקדת בכלל!!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות