היי לכל משתמשי אסקפיפול.
יש לי במשפחה שני צדדים הצד של אבא שלי (שאנחנו בקשר חזק איתם.) והצד של אמא שלי. הצד של אמא שלי מתחלק לשניים:
הצד של אמא שלה- יש לנו כמה בני דודים שאנחנו יחסית בקשר איתם כאילו מדברים איתם לפעמים, נפגשים לפעמים (הם פשוט גרים רחוק מאד.) יש להם בנות שאחת בגילי אבל היא נורא חשה כזאת אז לפעמים קצת לא כיף איתה ואחותה הגדולה גם די סנובית כזאת ובכללי הם טחונים ממש אז הם יחסית פלצנים. (לסבתא וסבא שלהם יש פנטהאוז ענקי של 2 דירות.)
הצד של אבא שלה- הם גרים יחסית קרוב (חצי שעה נסיעה לעומת הצד של אמא שלה שזה שעתיים נסיעה.) ואנחנו כמעט לא בקשר. יש לה בת דוד מדרגה שנייה שגרה ממש קרוב אלינו ויש לה בנים בערך בגיל של אחותי בדיוק (ואפילו לומד עם אחת החברות הטובות שלה בבית ספר לאחר שהיא עברה לבית הספר שלו. והן נפגשות המון.) עוד בן שמבוגר ממני בשנתיים ועוד אחד יותר מבוגר (יש להם גם בת אבל היא ממש קטנה אני חושבת שהיא בת 10 או משהו כזה.)
אחותי עשתה ניסוי לפני כמה חודשים ואמרה לחברה שלה לשאול את הבן דוד שלנו אם הוא יודע מי זאת אחותי כמובן שהוא לא ידע מי זאת. אני חושבת שזה שמבוגר ממני בשנתיים כן רוצה איתנו קשר כי הוא ואחותו באו לבת מצווה של אחותי וגם הוא דיבר קצת עם אבא שלי בבר מצווה של זה שבגיל של אחותי.
אני מרגישה קצת פספוס. כי חבל שאנחנו לא בקשר עם המשפחה אמא שלי מדברת לעיתים קרובות עם הסבתא (האמא של הבת דודה מדרגה שניה שלה.) אז זה נורא מוזר שאנחנו לא בקשר.
לעשות משהו? כדאי לי לעשות משהו?
אני נורא סקרנית לגביהם.
תודה מראש!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות