אוקי אני מחפשת הרבה אתרים בשביל להוציא מהלב שלי ופה זה הכי טוב זה כמו יומן כזה ...
אני יתחיל בזה שלא היה לי חבר אף פעם בחיי היום שיחקנו אמת או חובה בדשה של הבצפר היה הרבה נשיקות פיקה גם אני התנשקתי קצת אבל רק בגלל אמת או חובה היה ילד אחד שאהב אותי אבל אני לא. אני אהבתי אותו כידיד טוב כזה ומתי שהוא התנשק צרפתית עם החברה הכי טובה שלי לא הרגשתי כלום אבל אז הצתרפו כמה ילדים אני בחרתי אמת וילד שאל אם אני אוהבת מישהו מהגיתה אמרתי לו כן ואז יצא עליי שוב אמרתי חובה כדי לא לצאת מעפנה הוא שאל אותי חובה עלייך להגיד את מי את אוהבת אמרתי אוהד(שם בדוי)
הילד ששאל אותי את מי אני אוהבת רצה להיות נחמד והזמין את אוהד לשחק יצא על אוהד והוא אמר חובה הילד אמר לו לנשק אותי אבל הוא לא רצה ... חברה שלי אמרנ לי לכתוב לו בווצאפ ככה "אני יודעת שניתאי (שם בדוי)אמר לך שאני אוהבת אותך" הוא רשם מה ואנמ רשמתי לא משנה אחרי כמה דקות ילד רשם שהו אוהב את נעמי (שם בדוי)
אני מרגישה כל כך לבד אפילו אמרתי לחברה שלי עם יש לה סיגריה להביא לי אפילו רק אחת והיא צחקה ואמרה חחחח מי שבר לך את הלב אפילו שלא ידעה מה קרה לא בא למ לראות את הפרצוף שלו מחר בבוקר! לא ניראלי שזה מעניין אותכם כל כך אבל זה כיף להוצי מהלב...איך להתמודד עם זה?
אחלה של אתר זה