בתי היא בת 16,ו"בשעה טובה" יש לה חבר קבוע שלטענתה היא "מאוהבת בו עד הגג", בן 18, אני אישית לא מת על זה אבל זה המצב. הבעיה שהאדון יושב אצלי בבית כמו מתנחל ברוב שעות היממה, ולמעשה אני נפגש איתו כל פעם שאני מגיע הביתה ,הצמד חמד מסתגר בחדרה וזהו, מדי פעם לפעם יוצאים לקחת איזה נשנוש או לראות איזשהוא תוכנית טלויזיה או סרט (למרות שיש לה בטלויזיה בחדר).... או קיי אפשר לחיות עם זה .
הבעיה היא שהזוג הצעיר רוצה לישון ביחד בבית שלנו,ופה נעמדתי על הרגליים האחוריות והודעתי כל עוד אני חי ונושם בבית שלי איש לא ישן עם בתי בביתנו ,תגידו פרמיטבי, חשוך,מיושן, לא נורא. זה פשוט לא נראה לי נורמלי!
בתי מתעקשת מאוד ואשתי גם רומזת לי שאסכים לה, אך זה פשוט נראה לי טירוף של ממש לאפשר דבר כזה...
בתי אמרה כי אם אסרב היא פשוט תלך לישון אצלו מבלי ידיעתי מה שבכלל נראה לי הפקרות הזויה שלא אסכים לה בשום מצב!
אני לא יודע מה לעשות איתה, אני חושב לאסור עליהם להיפגש... אך מפחד שהיא תעשה דברים מאחורי גבי. מה לעשות? כיצד עליי לנהוג בנושא?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות