זוגיות זוגיות
 
שאלה 71164
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

הבחורות היום מוציאות את החשק להתחיל איתן, איפה מוצאים את הבחורות הטובות?

א' בן 22 | כתב את השאלה ב-14/05/15 בשעה 22:00

שלום לכולם..
הגעתי למצב שאני כבר ממש לא מאמין שאמצע מישהי , לפחות לא בקרוב ,
אני יוצא עם חברים , אני לא תקוע בבית , מתאמן גם ונראה טוב סך הכל לדעתי..
אבל וואלה כבר שנה שאין אף אחת אפילו לא קרוב לזה ,
אין לי כבר כוחות לנסות , כל פעם לנסות זה חתיכת סיפור.. לשלוח הודעה , לחכות שתענה.. עד שעונות כבר מוציאות את החשק , בקיצור זה מצב בעייתי כי אין שום בחורה שניסיתי והראתה סימני התעניינות שנתנו לי מוטיבציה..
אז לאט לאט אני מתחיל לתפוס שבחור שתופס בחורות בכמויות אני לא אהיה כי זה לא באופי שלי , אז אני כבר מתייחס לכל העניין ברצינות הרבה יותר גדולה כי אני באמת לא רואה איזשהו אופק מהבחינה הזאת.. לא מכיר בחורות טובות בכלל , שלא מוציאות את החשק להתחיל איתן , וואלה באסה.. איפה מוצאים היום בחורות טובות איפה? כאלה שלא פוסלות על שטויות ומסתכלות קצת יותר על האדם האמיתי?.. מבאס בקיצור.

עדכון מא', שואל השאלה 2015-05-15 11:40:01

מהתגובות פה אני רואה שרוב הבחורות , פשוט לא מודעות להתנהגות שלהן , לא מודעות למה שהן משדרות.. בניגוד למה שבחורות חושבות או מכניסות לעצמן לראש , אצלנו הגברים אין יותר מדי אגו ומשחקים כשאנחנו רוצים לדבר עם מישהי שנדלקנו עליה , רובנו עושים את זה בלי לחשוב על "שהיא תשלח הודעה" , רובנו אמיתיים.. כי אנחנו גברים ורובנו אין לנו סבלנות למשחקים ולעשות פוזות כי לא ממש אכפת לנו מהדברים האלה , אנחנו פשוט אנחנו.. ואין טעם שאף גבר ישנה את ההתנהגות שלו בשביל מישהי כי זה ההתנהגות שלו וכמו שלי יש התנהגות מסוימת שהיא הכי אמיתית , שאני בנאדם לא פראייר ובטח שלא הפכתי אף פעם לסמרטוט של מישהי אבל תמיד ידעתי לאזן את זה עם כבוד לבחורה ולתת לה תחושה טובה שהיא מדברת איתי , אבל כן אין לי סבלנות לאותו סיפור כל פעם.. של בחורה שאני צריך להילחם עליה , שתלך להתקעווד היא וכל הבנות שחושבות שגבר צריך לשבור ת'ראש בגללן.
.. רק בחורות כאלה יכולות לחשוב שגברים אשמים בתסכול שלהם , כמעט כל מי שאני מכיר רווק.. ואני מדבר על אנשים שנראים טוב , שיודעים לדבר.. אחלה גברים , זה לא שהם לא מנסים , הם פשוט מתייאשים מההתנהגות והמשחקי אגו שלכן.. אין להם כוח לזה אז הם יורדים מהסיפור.
בקיצור שורה תחתונה , כל אחד שישאר באופי שלו.. שיראה אם יש דברים לא בסדר בהתנהגות אבל שלא יכפה על עצמו להיות בנאדם אחר.. והבחורות יגיעו או לא יגיעו , זה עדיף על להילחם ולעשות מעצמך בדיחה.
שמור עדכון
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (40) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות