מתבגרים מתבגרים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

ההורים לא מסכימים לעשות עגיל

אנונימי בן 15 | כתב את השאלה ב-05/05/13 בשעה 23:04

אני רוצה לעשות עגיל הליקס באוזן (לכל מי שלא יודע זה עגיל בחלק העליון של האוזן) שאלתי את ההורים שלי לפני חודשיים בערך ואמא שלי התחילה להתעצבן מהרעיון וישר פסלה את האפשרות שאני יעשה עגיל. היא התחילה לספר לי על חברה שלה שעשתה עגיל כמו שאני רוצה לעשות ונכנסה לאישפוז - עכשיו זה ברור שזה תירוץ מפגר כי איך היא מצפה שאישה תעשה עגיל בגיל 50 ולא יקרה לה כלום!?!? קיצר אחרי הריב הזה עבר חודשיים ועוד פעם שאלתי אותם והפעם בצורה טובה, באתי לאמא שלי ואמרתי לה שאני ממש רוצה לעשות עגיל והצעתי לה שנעשה הסכם ובסופו של דבר היא אמרה לי שהיא מרשה לי לעשות ושאני יעשה אותו ביומולדת שלי.
עבר יומיים מאז ההסכם ואז אמרתי לה שאני רוצה לעשות אותו לפני היומולדת שלי כי היומולדת שלי ייצא בחופש הגדול ובחופש אני ארצה להיכנס לבריחה וזה מסוכן לעשות את זה עם עגיל באוזן.(יכול להזדהם)
היא הלכה לדבר עם אבא שלי וחזרה אחרי שעה של דיבורים ואמרה לי לך תעשה עגיל!
עברו שתי דקות מהשנייה שהיא הסכימה לי ואז אחותי התחילה לומר להם שזה מסוכן ופתאום אבא שלי קלט שהעגיל שאני רוצה לעשות זה למעלה ולא למטה (אמא שלי ידעה איפה העגיל , כנראה שהיא לא הסבירה את זה מספיק ברור לאבא שלי!)
בשנייה שאבא שלי קלט איפה העגיל הכל הסתבך ועכשיו הם אומרים לי שהכל מבוטל מבחינתם אין שום הסכם אין שום עגיל והם מצפים ממני לחלוף על הדבר הזה ולתת לחיים שלי להמשיך בלי להתייחס להסכם שהיה לנו.
אני מרגיש כאילו בא לי לברוח מהביית לפנימיה ולהיות חופשי לעשות מה שבא לי ההורים שלי כלכך מקובעים על כך שגוף האדם מושלם ולא צריך לחורר אותו.
אין לי מושג מה לעשות עכשיו עם ההורים שלי, מה לומר להם, איך בכלל להתחיל לדבר איתם על זה.
אשמח אם תעזרו לי

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות