אהלן
אני בזמן הקרוב בעזרת השם רוצה להתחיל להניע את הדברים לקראת לימודים בעתיד , אני מאוד רוצה ללמוד משהו בתחום ההנדסה ואם אני לא טועה צריך בשביל לפחות 4 יחידות , בכל מקרה אל תתייחסו לזה כי זה לא השאלה שלי.
השאלה היא האם כל אדם יכול לעשות 4 יחידות מתמטיקה ? אני עשיתי 3 בציון סופי 93 ויכולתי גם 100 פשוט עשיתי טעויות קטנות.. ואפילו השאלון 803 היה לי יותר קל משום מה מהשאלונים הראשונים.. הסתדרתי עם החומר הזה.
כשלמדתי המורה שלנו אמר שיש אנשים בעלי חשיבה מופשטת שיכולים לעשות 5 יחידות ויש כאלה שלא יכולים לעשות לא בגלל שהם טיפשים אלא בגלל שהם פשוט עם יכולות אחרות בנוגע למתמטיקה.. וזה העלה בי את השאלה האם אני יכול לעשות 4 יחידות בציון טוב.. כי ההבדלים הם שמיים וארץ בין 3 ל-4 יחידות.. ואני לא איזה תותח במתמטיקה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות