היייי!!
יש לי חברה טובה,אנחנו מכירות מאז גן ואנחנו גרות מאוד קרוב ככה שכל יום אנחנו רואות אחת את השנייה. היא ילדה ממש טובה, לא כל הבנות עכשיו.גם המשפחות שלנו מכירות אחת את השנייה ממש טוב.
כבר בתחילת השנה היא התנהגה קצת מוזר, כתבה בסודיות אסמסים ובגלוי ממש הסתירה את זה ממני! ככה שזה ממש מוזר, כי אין לה הרבה סודות והיא מספרת לי הכל מאז ומתמיד....
היא גם ממש התחילה לשנוא את עצמה.. ולא משנה כמה פעמים אמרתי לה שהיא מהממת ויפה ומדהימה היא לא האמינה לי.היא גם לא הרגישה ממש מקובלת,הסתכלה המון על הבנות עם העור החשוף וטונות של איפור.
בסוף איזה ידיד טוב שלי סיפר לי שהיא שכבה עם 3 בנים מהשכבה הגבוהה יותר והוא שמע את זה מהם... הייתי בהלם! זה משהו שהיא ממש לא תעשה!
לא ידעתי עם זה אמיתי או לא, אבל אני יודעת שבטוח הידיד לא משקר..אני מכירה אותו טוב מאוד.
ואז נזכרתי שהיא גם נהגה לצאת קצת מאוחר יותר.. וההורים שלה היו מתקשרים עליי לשאול עם היא אצלי.היא גם אחרי זה שכנעה אותי לשקר ולהגףיד שהיא אצלי, אבל לא אמרה לאן היא הולכת("סתם לחברה שההורים לא אוהבים כדי לעשות עבודה מהקבצה" אבל לא קניתי את זה אני יודעת מתי היא משקרת)
קיצר לא מזמן היא סיפרה לי שיש לה חבר... ממש הייתי שמחה בשבילה!
ראיתי את הפייסבוק שלו מהפרופיל שלה(ורק אותה אני מכירה מרשימת החברים שלו).. קיצר הייתי ממש המומה לגלות שהוא בן 25!! זה פאקינג 9 שנים הפרש מהגיל שלה!!
אני ממש מודאגת כי בזמן האחרון אני רואה אותה עם סימנים כחולים ומכות יבשות שהיא מנסה להסתיר מתחת לשרוול. ולא יודעת עם זה מתאים לפה.. אבל גם על הטוסיק שלה יש מלא סימנים(היינו אצל חברה בבריכה..)
מה אתם חושבים.? אני חייבת לדווח להורים שלה?
אני לא רוצה להלשין ולהרוס את החברות.. כי היא תדע עם אספר להוריה.
ואני גם לא רוצה ללחוץ עליה, היא סיפרה לי שיש לה חבר אבל לא בן כמה הוא..
מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות???
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות