מהבקו מהבקו"ם... ועד מתי?!
 
שאלה 65927
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

רוצה להתגייס לקרבי אבל יש קצת רגשות אשם כלפי אמא, מה לעשות?

avi בן 18 | כתב את השאלה ב-10/04/15 בשעה 13:00

היי, אני מלש"ב במיועד להתגייס ביולי הקרוב. אני גם בן יחיד מצד אבא שלי כלומר לאימא שלי יש עוד ילדים מנישואין אחרים.
בכל מקרה אני ממש רוצה להיות לוחם מכל מיני סיבות אבל אם לסכם את זה באופן כללי אני יגיד שאני חושב שזה יתרום רבות לאישיות שלי אבל אימא שלי ממש לא רוצה שאני יתגייס לקרבי, היא ממש מפחדת ולא שלמה עם זה בכלל והקטע הוא שהיא לא צריכה לחתום ובאופן ישיר אין לי ממש קשר לכל הסיפור אבל באופן עקיף ממש כן.
בעיקרון אני יכול לשכנע את אבא שלי לחתום לי או אפילו בלעדיו כי אני לא בקשר אתו הרבה זמן ולפי הצבא אם אתה לא בקשר עם אחד ההורים אתה יכול להצהיר שאינך בקשר אתו ואז אני לא אצטרך את החתימה שלו.
בקיצור אני לא יודע מה לעשות, יש לי נתונים דיי גרועים ( 49 40) והסיוט הכי גדול שלי שאני יהיה במקום שאני לא אוכל להפיק את התועלת מעצמי.
אני גם בן אדם מאוד דינמי ומאוד חברותי ובגלל להיות לוחם מאוד מושך אותי.
אגד אני כבר אומר שאני יודע שזה מסוכן וגם זה לא כמו שאני חושב ושיאכילו אותי חרא אז אני לא אומר אל תגידו לי את זה אבל אני כן מודע לזה.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות