היי,
נפרדתי מחברה שלי לפני חצי שנה בערך אחרי שהיינו הרבה מאוד שנים ביחד. מאז הפרידה אני החלטתי שאני לא רוצה קשר רציני כרגע אלא קצת להתפרפר, בכל זאת היא היתה הבחורה היחידה ששכבתי איתה בחיים שלי והייתי רוצה להיות עם עוד בנות כל עוד אני צעיר ולפני שאצטרך להתחייב למישהי לכל החיים.
כמו שאתם יכולים להבין ממה שסיפרתי אף פעם לא היה לי סטוץ עם מישהי וגם אף פעם כמעט לא הייתי בכלל במצב הזה של להתחיל עם בנות בשביל סטוץ. חוץ מלהכיר בנות במציאות הורדתי גם טינדר לפלאפון שכולנו הרי יודעים מה המטרה של האפליקציה הזאת. כבר חצי שנה שאני משתמש בה וכלום עוד לא יצא לי ממנה חוץ מכמה דייטים שלא המשיכו מעבר. השאלות שלי הן כאלה:
איך זה שכל כך הרבה בנות באפליקציה הזאת רושמות שהן מחפשות קשר רציני? האם הן סתם רושמות את זה בשביל לסנן אנשים?
איך אני יכול לדעת אם בחורה באמת מחפשת משהו חד פעמי מאשר רציני? איזה אינדיקציות יש לזה? אני שואל כי אני באמת לא רוצה להעמיד פנים הרבה זמן שאני מחפש משהו רציני ואז לפגוע בבחורה.
ולמי שיצא פה סטוצים מהטינדר או מכל מקום אחר, אחרי כמה זמן בערך או כמה דייטים יותר נכון יצא לכם לשכב? ואיך אני באינטרקציה ובדיבור שלי עם הבחורה מכוון את זה לשם?(אני לא באמת הרי אגיד לה ישירות שאני רק רוצה סקס איתה)
אני יודע שיש מצב שאני שואל שאלות של ילד אבל שוב תבינו העולם הזה די זר לי אחרי שהייתי עם מישהי כל כך הרבה שנים.
תודה מראש לעונים
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות