אחרי הרבה זמן, ניראלי שמצאתי את עצמי.
הייתי ילדה דתייה ותמיד רציתי להיות סוג של פריקית, ולא יכולתי בגלל ההורים
היום אני חילונית , שיניתי המון סגנון לבוש ותמיד עזבתי ושיניתי שוב כי אף פעם לא אהבתי את מה שלבשתי זה היה רק כדי לספק אחרים ולא את עצמי.
ולאט לאט התחלתי לפתוח אלי את העולם שסגרתי רק כי פחדתי שיצחקו עלי,
לא פריקית אבל בסגנון,
רוק, שיעורי גיטרה, הלבוש שתמיד רציתי ללבוש ופחדתי,
והחלטתי שאני רוצה לעשות שינוי משמעותי שיעשה לי טוב.
אני רוצה ללבוש את הבגדים שאני אוהבת, גינס באגי סניקרס ולא נעלי בובה לא נוחות,או עקבים גבוהים שלדעתי לא יפים בכלל ואני סתם קונה! חולצות פשוטות שלא חייבות להיות באופנה, חצי מהארון שלי ככה ותמיד התביישתי ללבוש. איפור, איפור זה האהבה בחיים שלי מגיל 10! אני מאפרת מקצועית מרוב שאני אוהבת ומעולם לא למדתי! תמיד שמתי המון שחור, לאחרונה הפסקתי כי כולם אמרו לי " הכי יפה טבעי" אבל עכשיו אני רוצה לחזור.
אני רוצה לעשות עגיל באף, וגם כמה באוזן, להסתפר ולצבוע את השער לשחור.
יש לי שער חום כהה אבל אני רוצה שחור!
אני גם רוצה לשים את המשקפיים שתמיד פחדתי לשים, ולהסתובב עם הילדים מהביית ספר שהם כמוני. אבל זה קצת קשה לי, כי ההורים לא יקבלו אותי ככה. אומנם אני חילוניה אבל הם יצחקו ויגידו שאני מושפעת,יכול להיות שאמא שלי אפילו תגיד לי שהיא תעיף אותי מהביית אם אני לא יפסיק עם זה. אחותי תרד עלי, שלא נדבר על החברות שאני כ'כ מנסה להתרחק כי הן כ''כ לא עושות לי טוב.. אבל מה יגידו אנשים? יתחילו לדבר, " רותם הפכה להיות פריקית "
שלא נדבר על זה שילדים מהביית ספר שכמוני לא מתחברים אלי, כי הם עדיין חושבים שאני פרחה למרות שאני כ''כ לא! הם שופטים אותי סתם רק בגלל החברה שהייתי בה! איך אני גורמת לאנשים לקבל את הרותם החדשה? מאז שהתחלתי למצוא את עצמי כולם התרחקו , או שאני זאת שהתרחקתי מכולם?! אני נורא לבד בזמן האחרון. כי דיי אני לא יכולה! הייתי 4 שנים בסביבה שלא אהבתי! ניסיתי להשתלב וגם הצלחתי אבל עמוק בפנים לא הרגשתי שייכת..
אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות....
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות