עבודה וקריירה עבודה וקריירה
 
שאלה 60782
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אני לסבית מדוכאת; עובדת בסביבה הומופובית וקשה לי לא להיעלב, איך להתמודד?

לסבית בת 21 | כתבה את השאלה ב-24/02/15 בשעה 17:28

אני בת 21, יודעת מגיל צעיר מאוד שאני לסבית, במשך השנים עברתי תהליך של השלמה עם העניין הזה, וכעת לחלוטין שלמה ומקבלת את זה.
אבל אני עובדת בסביבה דתית וכל פעם שהנושא עולה והן מדברות על הנושא, ואמרות הומופוביות עולות, זה צובט לי את הלב. הן כמובן לא יודעות עלי, אבל יודעות שיש לי בני משפחה גאים ושמבחינתי זו לא בעיה, כך שיוצא לנו לפעמים לדבר על הנושא כאשר אני עושה כמיטב יכולתי "להגן" על הקהילה ולמעשה על עצמי. העניין הוא שלחלק מהעובדות אני מאוד קרובה, יש לנו יחסים מאוד טובים של הערכה וכבוד ואהבה גדולה, אמיתית. רק העניין הזה, ואני לא מצליחה להפריד בין השניים. אני יודעת וידעתי מראש את דעותיהן בנושא, יודעת שזו האמונה שלהן וכך הן חושבות, ובכל זאת כל פעם שאני שומעת אותן אומרות משהו בנושא, או חושבת על זה, זה מציף אותי בעצב אינסופי שאני מרגישה שבימים האחרונים משתלט עלי.
זה עצב משני הצדדים, גם מהמחשבה על מה שהן חושבות עלי בלי לדעת בכלל שהן חושבות את זה עלי, וגם עצב עליהן, על כמה זה עצוב שכך הן חושבות, בשבילי אבל גם בשבילן, כמה זה עצוב שככה הן חושבות, וכמה זה מצער.
השאלה שלי היא איך מתמודדים עם ההומופוביה מבחינה מחשבתית? איך מתמודדים עם העצב הנלווה? בבקשה אל תציעו לי לצאת בפניהן, כי לא תהיה לזה שום תועלת. אני לא חושבת שהן יחרימו אותי או יציקו לי בנושא, אך אני יודעת שהן יחשבו עלי את כל מה שהן חושבות על הקהילה הגאה, והמילים שלהן לא מפסיקות להדהד לי במוח.
בפועל אני יכולה להתעלם מזה, ובהגיון להבין שאין מה לעשות, ויש אנשים שכך מאמינים, ויש מספיק שלא, אבל רגשית אני לא מצליחה להתנתק מהמחשבות הללו ומהעצב. מה עושים?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות