זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

אני לא בטוחה אם היא חושבת שאני סטרייטית, דו מינית, היא בעניין?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-19/02/15 בשעה 14:15

שלום, הייתה לי חברה טובה בתיכון במשך שנה ודרכינו נפרדו.
לפני שנה-שנתיים הוספתי אותה לפייסבוק ולא ממש דיברנו, אך ראיתי שהיא יצאה מהארון כדו מינית בפייסבוק. לפני כמה חודשים היה לה יום הולדך והיא הזמינה אותי, החלטתי ללכת כי זה היה במועדון שהרבה מהאזור שלי הולכים אליו וזו הייתה אחלה הזדמנות ללכת בפעם הראשונה.

כשהגעתי הודעתי לה שהגעתי והיא נורא התלהבה, כשראתה אותי העיניים שלה ממש זרחו, היא תפסה לי את הבטן (הייתי בעבר מלאה ובאתי עם חולצת בטן אז היא התלהבה שרזיתי כ"כ) וליטפה ואמרה לי סוג של "איזו בטן שטוח" בחיוך. היא לא הפסיקה לנשק אותי בלחי, לחייך ןלצחקק. היא ישר הצטלמה איתי כמה תמונות ושהתה איתי כמה דקות ובסוף הלכה. (באתי עם חברה שרואים שהיא לסבית, היא שאלה אם אנחנו ביחד, אמרתי שלא והיא זרקה לי שהיא דו מינית. היא לא כ"כ התייחסה אליה למרות שהיא "גברית")

כשבאתי ללכת היא ישר אמרה שהיא רוצה לראות אותי שוב והדביקה לי נשיקות על הלחי והשפתיים.
היינו בקשר לכמה ימיים אך זה לא המשיך.

לפני מספר ימים שלחתי לה הודעה במטרה להכיר לה מישהי, היא לקחה פרטים, כתבה שהיא מעדיפה יותר גבריות (אני נשית) ואמרה "עזבי את זה בואי נצא" לא יכולתי לצאת באותו יום אך קבעתי להתקשר אליה לאחר כמה ימים ולהיפגש במשך השבוע.
התקשרתי, השיחה זרמה כמה דקות והיא אמרה שתתקשר יום למחרת ולא התקשרה. יכול להיות שהיא הייתה מסטולה קצת/שייכורה כי היא הייתה בדרך למועדון.
היא הזמינה אותי בשיחת הטלפון למועדון ואמרתי לה שזה לא הסגנון שלי, שיש שם הרבה טיפוסים מפוקפקים והיא ישר אמרה שהיא לא הייתה שם מאז היום הולדת שלה ושהיא יוצאת לשם רק בגלל החברות.

עכשיו, אני לא בטוחה אם היא חושבת שאני סטרייטית, דו מינית או וואטאבר. אבל זה כן היה ניראה שהיא בקטע שלי (לפי הפגישה) וכול פעם שאנחנו מדברות היא רוצה שאצא איתה למועדון (זרקתי לה שאני יוצאת למקומות של לסביות והיא רוצה להיפגש שם) ואני מתקשה להאמין שהיא הציעה כבר יותר מכמה פעמים מחוסר נעימות.

אני לא רוצה להיראות נואשת וליזום שיחה כי היא הייתה אמורה להתקשר ולא התקשרה.

היא בעיניין או שאני מדמיינת? למה לא התקשרה? לעזוב את העיניין? לשלוח הודעה? להתקשר? האם אראה נואשת? הרי היא לא בטוחה בזהותי... היא גם תמיד מציעה לי לצאת איתה, אז מה קורה? מה לעשות?

מה לעשות?

לא ליצור קשר, לעזוב עיניין. היא לא מעוניינת או לא בטוחה/יציב
 
0
ליצור קשר, להתקשר/לשלוח הודעה
 
18
אחר, לפרט.
 
0
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות