היי אני בת 18 ואני שוכבת עם חבר שלי כבר כ4 חודשים. הוא היה עם בחורה אחת לפני ולפי מה שהבנתי הסקס איתה היה רגיל כזה ולא יותר מידי וואו כמו שהוא מתאר את הסקס איתי. אבל יש לי כמה שאלות שממש טיפה מפריעות לי..
1) בפעמים הראשונות שהיינו שוכבים הוא היה גומר דיי מהר, לא יותר מ5 דקות. וכך גם זה היה תמיד במהלך כל הקשר עם חברתו הקודמת אלא אם זה היה פעם שניה/שלישית באותו יום. עכשיו אנחנו שוכבים בדר"כ 15-30 דקות אך עדיי יש פעמים שפחות מ5 דקות. אני מפחדת שזה בגלל שהוא לא נמשך אליי כמו בעבר וכמו שנמשך לחברתו הקודמת. כששאלתי אותו הוא ענה שזה משהו בראש כי אני הרבה יותר מינית מהקודמת והוא יודע שאני אתבאס אם יגמור מהר... יש בזה הגיון? מה יכולה להיות הסיבה?
2) אנחנו נורא פתוחים מינית ולא לקח לי הרבה זמן לגמור איתו כשהוא עושה לי ביד. בפעמים האחרונות הוא דוחף לי אצבעות כדי שאגמור מבפנים, מנקודת הג'י, אבל קראתי כמה פעמים שזה לא באמת אפשרי, וכשהוא עושה לי בפנים אני מרגישה לחץ אדיר בדגדגן ואני מפסיקה אותו כי אני לא יכולה לשאת את זה. האם זה אומר שאם ארגע יותר ולא אפסיק אוכל לגמור כך?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות