אוקיי,אז הסיפור שלי הוא קצת מסובך.
אני מכירה את בעלי 4 שנים מתוך זה נשואים שנתיים, אחרי שנה נישואים עברנו לגור בחו"ל לעבוד בעגלות ופה מתחיל הבאלגן.
בעל נהיה בן אדם מאד עצבני וחמום מוח, בגלל שאנחנו בחו"ל לבד בלי המשפחה הוא חושב שהוא יכול להתנהג איך שירצה כי אין לי לאן ללכת, אנחנו פה לבד.
אז התחילו ריבים רציניים ופה ושם נזרקו קללות גסות (חשוב לי לציין אנחנו מסורתיים שומרי שבת) תמיד מאיים שהוא יבגוד בי, משפיל אותי בכמה שאני שמנה ולעולם לא ארזה ולעולם לא יצליח בחיים אם אהיה גרושה, לאט לאט התחילו גם מכות בקיצור הבן אדם השתנה רצח, ולא טוב לי בכלל, שנינו לא רוצים לחזור לארץ כי מאד קשה כלכלית ופה אנחנו חיים בשפע ב"ה, ברגעים שאנחנו לא רבים כולם פשוט מקנאים בנו אנחנו הכי אוהבים בעולם והכי מכבדים עד שהוא מתעצבן על משהו.
אני מתביישת שמשפחה יידעו שלא טוב לי ואני גם לבד וגם הוא לא רוצה להתגרש כי הוא הגיל מבוגר. הבן אדם לא רוצה טיפול ולא רוצה להשתנות... יש אפשרות להתגרש בחול אם התחתנו בארץ ברבנות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות