היי אני אנה בת 16.
רציתי לשתף אתכם בבעיה שמאד מטרידה אותי כבר המון זמן.
מגיל 14 התחלתי לצאת עם בנים והיו לי הרבה חברים או סתם קטעים עם בחורים ואף פעם לא הרגשתי שאני ממש נדלקת על מישהו,עזבו נדלקת אני אפילו לא נקשרת. אני כאילו יוצאת עם בחור הכול טוב ויפה מתנשקים נהנים ואז אני חוזרת הביתה כאילו כלום,אני לא חושבת עליו בכלל,לא מתגעגעת,לא מתקשרת..כלום.וזה לא כי אני לא רוצה,כי פשוט זה לא עולה לי לראש...אם הם לא היו חוזרים אליי אני לא חושבת שהייתי רואה אותם שוב.זה ככה מתמיד וזה מעצבן אותי ממש!
התאהבתי פעם אחת בגיל 12 אבל אני לא יודעת אם להחשיב את זה בכלל כי זה היה במורה שלי למתמטיקה ומאז לא הרגשתי מאוהבת באף אחד חח
ולא אני לא לסבית,אפילו ממש לא. אם אני חושבת עליהם אז זה רק בקטע מיני. הם עולים לי לראש רק בלילה כשאני חרמנית לפני שאני נרדמת וזהו.
איך משנים את זה? אני רוצה להקשר למישהו רגשית ולא להיות רק חרמנית עליו..אבל אני פשוט לא מצליחה,מה נסגר איתי!? למה אני לא יכולה להתלהב מאהבה כמו כל נערה פאתטית בת 16...:-(
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות