אני וחבר שלי כבר 10 חודשים ביחד ואמא שלי עדיין לא מכירה אותו והיא אף פעם לא ראתה אותו , הוא מסתדר עם אחים שלי ואבא שלי מת עליו , אבל היא לא אוהבת את העובדה שיש לי חבר למרות שאני בת 20 עוד מעט , היא עשתה לי מלא בלאגן בקשר לזה והיא פגעה בי המון כל הזמן היא אומרת :" את ילדה קטנה את לא צריכה חבר , אני מכירה את המשפחה שלו הם מסוכנים , הם עבריינים" והיא אפילו קראה לי עבריינית בגלל שאני חברה שלו :-(
אני אוהבת את חבר שלי כל כך בחיים שלי אני לא יעזוב אותו בגללה כי זה מה שהיא רוצה בתכלס , מצד אחד אני מכבדת את אמא שלי ואת הרצונות שלה היא אמרה לי להוריד את התמונה שלנו בוואצאפ מתנשקים הורדתי , היא לא רוצה לראות אותו סבבה הוא לא בא לשכונה שלי , אבל הייתה פעם אחת שהוא אליי לבית עם תיק ענק ונשק כי הוא חזר מהבסיס בצפון (אני גרה באשדוד והוא בדרום) הוא בא לאבא שלו שגר לידי ,ולא היה לו איפה להניח אותם להוריד בגדים בחזרה לאזרחי (ההורים שלו גרושים בגלל אלימות במשפחה מצד האבא ) הוא בא לאבא שלו רק בגללי והוא שונא את אבא שלו בגלל מה שהוא עשה לאמא שלו ופירק משפחה שלמה , חבר שלי אמר לי אפילו שרק בגללי הוא התחיל לדבר עם אבא שלו שוב כי כשהוא בא לראות אותי אין לו מקום לישון חוץ מאבא שלו באשדוד .
אמא שלי לא רוצה להכניס אותו לבית בקיצור הוא בא אליי כי אבא שלו לא היה בבית , רציתי להביא לו מים משהו לאכול אבל ישר שהוא נכנס ואמא שלי ישר התחילה לצרוח עליי , פשוט עמדו לי דמעות בעיניים ואמרתי לאמא שלי :"רק שתדעי לך שאת פוגעת בי" ולא אכפת לה ! אני ממש על גבול הלעזוב את הבית ולא לראות אותה לעולם , בגלל שהעלתי תמונות שלי ושל חבר שלי מתנשקים לפייסבוק היא השתגעה ואמרה שאם הייתי לידה היא הייתה :"שורפת לי את הפרצוף ושאני לא הבת שלה יותר היא מרגישה שאין לה בת ושהיא מתביישת בי שאני מוכרת את הגוף שלי שכולם רואים את זה ,תסתכלי איך דודות שלך מתנהגות " , השאלה שלי היא איך מתנהגות ?! שהן לא מאוהבות, שמחות איך ??????
כאילו שאני יבין כי אני ממש מבולבלת הבעיה היא בי ?
להוריד את התמונות ?
לעזוב את חבר שלי ?
אני לא מבינה מה עשיתי רע אני נשבעת שעומד לי בגרון זה חונק אותי הדמעות כל פעם מחדש ... ואין לי עם מי לדבר חוץ מחבר שלי שהוא בכלל פגוע מכל העניין , הוא אמר לי שאם המצב ימשיך ככה יש מצב שהוא בכלל לא ירצה לראות את אמא שלי בעתיד ואני מצדיקה אותו ..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות