עבדתי כמה חודשים בבר מסעדה בהרצליה פיתוח בתור מארחת , והיה יום אחד שהיו הרבה הזמנות במסעדה והגענו למצב שלא היה מקום יותר , אז ששאלתי אחמש אם להכניס אנשים שימתינו הוא אמר שלא ואין מקום , אז לקוחות באו ואמרתי שאין מקום כרגע . אז בגדול הסיבה לפיטורים שאמרתי שאין מקום , ושהמלצתי על מנה אחת בלי לדעת את השם שלה , ולא הגבלתי זמן ישיבה ללקוחות שישבו בשולחן שהוזמן . וכל המקרים האלו הם מקרים חד פעמיים , אני תמיד מגבילה זמן ותמיד יודעת מנות ,
המקרה של "אין מקום "הוא שעבדתי בלחץ של יום שישי בערב אז אמרתי רק ללקוח אחד שאין מקום כרגע ואחרי שאמרתי את זה תיקנו אותי ולא אמרתי שאין מקום יותר , שבוע אחרי זה הייתי בסבב ברים ומסעדות ו3 מקומות שבאנו להיכנס אליהם אמרו "אין מקום " !
אז זאת באמת הסיבה ?
אני מתגייסת בעוד חודש , עשו לי עוול ? אלו הם סיבות לפיטורים ? מי שהייתה מארחת או אחמש מוזמן להסביר .. הסיבות ממש לא מספקות אותי .
סליחה שזה כלכך ארוך . חייבת תשובה כנה ואמיתית .
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות