זוגיות זוגיות
 
שאלה 54074
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

הפסקתי להאמין שאני אמצא את החצי השני שלי...

Anonymous בן 31 | כתב את השאלה ב-31/12/14 בשעה 11:44

מזה שנים שאני מחפש את החצי השני שלי. ההגדרה של החצי השני שונה אצל כל אחד וזה בהתאם לטעמו האישי. אני משתדל לא לפסול אף אחת אבל כמובן שיש לי העדפות וטעם מסויים, אני מחפש את החיבור בין היופי( הספציפי שמוצא חן בעיניי) לבין האופי וכשסוף סוף אני מוצא אותו ויש חיבור אז זה מתפוצץ לי בפנים.
כל הבחורות שאני מכיר או הכרתי תמיד אומרות איזה בחור טוב אתהוהבחורה שתהיה איתך תהיה מאושרת. אני בן 31 אבל ממש לא נראה בן 31 ותמיד חושבים שאני הרבה יותר צעיר וחמוד( לא גבר אלה חמוד ובחור טוב!!!!).
אני עובד בעבודה מסודרת, בתפקיד ניהולי,מרוויח יפה,מנהל אורח חיים בריא, חמוד( לטענת האנשים) ג'נטלמן, מצחיק,וכו' וכו'.
כמעט כל בחורה שבאמת הכירה אותי, כלומר ידידות שיש לי או היו לי, רצו לצאת איתי אבל אני לא ראיתי בהן כבנות זוג ולכן נשארנו כידידים.
אני נקשר מהר מאוד לאנשים במיוחד לבחורה שמוצאת חן בעיני ואני לא צריך קשר פיזי על מנת להבין שזה מה שאני מחפש.
מזה כמה שנים שאני לא מצליח לפתח קשר רציני וכל פעם שלא הולך לי זה מוריד לי את כל החשק ולא בא לפגוש אף אחת....
לאחרונה יצאתי עם מישהי והיה ממש מוצלח, היה קליק והיא הייתה בעניין ומאוד רצתה להמשיך ואז בלי שום סיבה נראית לעין היא חתכה לי.
אני כבר מיואש מלחפש ולנסות, מה עושים במצב כזה????

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות