מעולם לא הייתי כל כך עצבנית וכעוסה כלפי משרד החינוך.
די. נמאס לי. אין לי כוח יותר לבית ספר הזה.
יש אנשים שיגידו שהלחץ הוא באשמתי ואף אחד לא מחייב אותי ללמוד ולהשקיע אך מה לעשות שאם אדם לא נולד כישרוני במיוחד, אין לו ממש עתיד בלי לימודים.
והכי מעצבן, שאנשים לומדים קשה לתואר ובסוף מוצאים את עצמם בלי עבודה למרות שהם השקיעו פאקינג 15+ שנים בשביל עבודה מטומטמת שגם ככה לא מוצאים!.
ואני שואלת בשביל מה????
בשביל מה צריך את ה12 שנים המבוזבזות האלה בבית ספר שחוץ מלחץ לא תורמים בכלום??
מיליון מחקרים הראו על ההשפעה השלילית של הלחץ על הבריאות ומשרד החינוך פשוט מאוד מעודד את זה.
גם ככה החיים בישראל הם לחץ אחד גדול עבור כולם (מהמצב הכלכלי ועד המצב הביטחוני) אז מה רוצים לגרום לאנשים למות?!?!
למה אף אחד לא מתערב ומשנה לגמרי את מערכת החינוך?
איך בן אדם נורמטיבי יכול להצטיין בלימודים מבלי להיות לחוץ 90 % מהזמן בשנה???
מעצבן אותי שבמקום ללמוד דברים אהובים ולהשקיע בהם, אנחנו צריכים ללמוד 12 שנים בשביל כלום ושום דבר.
אני לומדת בכיתה י"א הידועה כהכי לחוצה, ואני מוצאת את עצמי חוזרת מהבית ספר (שאגב תמיד אני חוזרת בשעות לא סבירות. הכי מוקדם שאני חוזרת זה 4), אוכלת במהירות ולומדת עד הלילה.
אין חיים יותר. אין יותר חיי חברה או זמן לפנאי ותחביבים.
אני מכירה המון אנשים שפשוט פרשו מחוגים שהלכו אליהם כבר שנים רק בגלל הלחץ מהלימודים. וזה לא פייר שהם צריכים לפרוש מתחביבים אהובים שגורמים להם שמחה רק בגלל הלימודים האלה.
אוף. אני פשוט לא מסוגלת עוד.
בא לי רק לישון כל היום.
אני כבר לא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד. כעת אני בתקופת 'חופש' קצרה אבל אחרי חנוכה יש לי שלושה מבחנים רבי מלל שאלוהים יודע איך אני אלמד לזה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות