היי, שאלה בעיקר לבנות.
אני מרגיש בזמן האחרון שהגובה שלי מאוד מקשה עלי למצוא זוגיות ואני לא ממש יודע מה לעשות...
הגובה שלי אף-פעם לא הפריע לי בחיים, פשוט לא ראיתי בזה חיסרון מהותי, השתתפתי בספורט בביה"ס, אני בחור שאפתן, חברותי, עם הרבה תחביבים וגם אינטיליגנטי.
הזוגיות הראשונה שלי היתה בתקופת התיכון עם חברת ילדות, זה פשוט קרה מעצמו, לא הייתי צריך להתחיל איתה, פשוט מאוד נקשרנו והיינו בייחד תקופה ארוכה.
אחרי זה לא ממש חיפשתי זוגיות והתעסקתי בדברים אחרים, וגם איתי לא ממש התחילו בנות...
אחרי הצבא החלטתי לשנות פאזה, ממש רציתי למצוא זוגיות. אני לא בחור של מעדונים, אני מעדיף להכיר בחורה בלי כל המשחקים ומשם להתקדם לזוגיות, אבל פשוט לא הולך!
אין הרבה בנות במסגרות שאני משתתף בהן, ועם אלו שאני מתחבר אליהן, מסתבר שמישהו הקדים אותי, או שהן לא מחפשות.
אז התחלתי לחקור קצת באינטרנט, נרשמתי לאתר הכירויות, פורומים, צט'ים לברר איך אני יכול לשפר את עצמי, לדבר עם אנשים ולהכיר בנות, וככל שאני קורא יותר דעות של נשים אני מגלה שכמעט כולן לא יהיו מוכנות לצאת עם מישהו מתחת ל180 או 170. ואני 162... אני לא מסתיר באתר הכירויות את הגובה, ולא ממש פונות אלי, או משיבות לי תגובה (והפרופיל שלי מאוד עשיר ולא רדוד).
אני קורא שבחורות גבוהות טוענות שלצאת עם נמוך זה בושה (בושה? באמת!?!??) ונמוכות לא יהיו מוכנות לתת הזדמנות בגלל גנים!!
כשבכלל הסיבה היחידה לא לרצות ילדים נמוכים, זה כי בחורות כמוהן יפסלו אותם...
פתאום יוצא לי החשק לחפש גם בעולם האמיתי, כשאני יודע שזה התדמית הראשונית שלי, ומי שתהיה איתי תראה אותי כפשרה, אני לא רוצה שמישהי תראה אותי כפשרה, אני רוצה שתקבל אותי, לא מבין למה דווקא לאספקט הזה יש לבנות כ"כ חשיבות, יותר מאספקטים אחרים, וזה בכלל משהו שלא מעיד על הבריאות שלי, או האופי שלי, אני לא יכול לשנות את זה, ואני בטח שלא אעשה ניתוח להגדלת העצמות ברגליים.
אשמח לכל תובנה, תודה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות