מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 50008
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

בחרדות- אוהב להיות לבד אך גם בדיכאון מזה, לא יודע איזה רופא או טיפול יעזור לי

ייאוש בן 22 | כתב את השאלה ב-24/11/14 בשעה 21:08

היי כתבתי פה כבר אבל לא ממש עזרו לי. אני באמת מיואש. אני חושב כבר שאין טעם לחיי, כיאילו שאני בקרבת בני אדם אני פשוט סובל, וככה אי אפשר להיות לעד לבד. לבד עושה לי טוב, אבל הלבד עושה לי גם דיכאון. אני מרגיש חסר יכולת.
אז בקצרה אני סובל מחרדות ממש קשות, לחצים, הזעות ,דפיקות הלב מול קהל. הבעיה שהם רואים את זה עליי, וככה החרדה גודלת באותו רגע. , רק מי שעובר את זה יודע שבאותם רגעים הראש מסוחרר ובהרגשה של התעלפות.
אני לא יודע כבר מה יש, הפסיכולוג מבלבל את השכל, הסתכלתי באינטרנט על כל מיני שיטות, כולם המון כסף, אני לא יודע מה יעזור לי, יש כל כך הרבה רופאיםרופאות שכל אחת אומרת בוא אליי אני בטוחה שזה יעזור, הבעיה שכל אחת רוצה סכום מכובד לפגישה. ואין לי מושג עם זה יעזור לי בכלל, כי אני לא יודע כבר איזה רופא איזה טיפול יכול לעזור לי, הפסיכולוג לא עוזר, הוא אמר שכדורים יכולים לעזור לי, איזה מן פסיכולוג יגיד שתקח כדורים וזה יעזור יחד עם השיחות? אני לא בטוח גם בזה. לא יודע עם זה שווה את התופעות לוואי. אני ממש סובל. ואין לי אגב חיי חברה כי די התרגלתי לבדידות ונתתי לחרדות לנהל את חיי. כרגע אני מנסה להשתנות. זה קשה עד בלתי אפשרי. כי מול קהל , לא משנה איפה, לא משנה מי אני פשוט רועד. באחד על אחד אני מרגיש סבבה דווקא.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות