שלום רב, 
אני מחפש עבודה כבר זמן מה.. אחת העבודות שממש מושכות אותי זה להיות סושי-מן מעצם העובדה שאני יודע להכין סושי כמו שנהוג מהכנת האורז והכמויות עד לצורה בה צריך לגלגל את הרול וחיתוכו והכי חשוב אני נהנה מזה. למדתי דרך האינטרנט בסרטוני הדרכה של שפים יפנים מקצועיים בעלי ניסיון. כל מי שטעם את הסושי שלי חשב שקניתי אותו והשווה אותו לסושי של ג'פניקה, אושי אושי, הסושיה וכו' :) האם הידע שלי מספיק או שאני צריך ללמוד את זה איפשהו בארץ ולקבל תעודת הכשרה או משהו? בנוסף לכך מהו השכר?
- עמוד הבית
 - שאל שאלה
 - שאלות חדשות
 - שאלות שעוררו עניין
 - עצות חדשות
 - מה קורה כאן?
 - מתחם הטיפים
 - חיפוש שאלות
 - 
                                            הרשמה | התחברות
 
















                                    
                                    
                                    



                                                        
                                                    
                                                                
                                                                    כתיבת עצות בקלות ובמהירות
                                                                    
                                                                    מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
                                                                    
                                                                    מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
                                                                    
                                                                    ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
                                                                    
                                                                    ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות
                                                                
                                        








                                




























    
2025