כתבתי כבר לפני שבוע בערך לגבי הבחורה הזו,
ביקשתי עצות לאיך להפוך את הקשר לרציני...
עכשיו אני נתקל בבעיה דיי גדולה מצידה, היא לא יודעת לשמור על קשר.
יוצא לי לראות אותה בערך פעם בשבוע במקרה כשאנחנו נפגשים (אנחנו גרים אחד ליד השניה).
היא באמת מראה כלפיי סימני התעניינות, לדוגמא כשאני רואה אותה אם היא בטלפון או משהו אז היא אפילו לא אומרת ביי היא ישר מנתקת ומסמיקה, נותנת לי חיבוק חזק ואומרת לי התגעגעתי וכו'.
היא כל פעם אומרת לי צריך להיפגש יותר ואני מתה לראות אותך ואז כשאני מדבר איתה על להיפגש (פייסבוק, אסמס) אז אף פעם זה לא יוצא לפועל ואני סתם מרגיש חופר, כבר סביבות ה-3 פעמים יצא שלא נפגשנו וזה סתם מבאס אותי. פעם אחרונה שפגשתי אותה העלתי את הנושא הזה בגישה קלילה (סך הכל ידידים אני לא רוצה להפיל עליה תיק...)
אז היא אמרה שהפעם באמת ניפגש ושאין יותר שטויות וכל פעם קורה אותו דבר... נפגשים במקרה, היא מתלהבת ואז נעלמת.
אני רוצה אותה אבל אין לי כמעט הזדמנויות לדבר איתה, כבר סביבות שבוע לא ראיתי אותה ואין לי אפילו את האפשרות להזמין אותה לצאת לאנשהו.
לא מבין מה היא רוצה ממני, היא מראה סימני התעניינות כשאני פוגש
אותה אבל אחר כך כלום... לא מתקשרת ולא שולחת הודעות.
מה לעשות בקשר לזה?
להמשיך לנסות או שלוותר?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות