זוגיות זוגיות
 
שאלה 47590
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

איזו טעות אני עושה בדייטים?

scarlette בת 22 | כתבה את השאלה ב-30/10/14 בשעה 15:35

היי חבר'ה,
אני קצת מתוסכלת לאחרונה, כי אני מרגישה כאילו אני כשלון :(
בשנה האחרונה היו לי לא מעט דייטים, בערך לפני שנה החבר הראשון שלי נפרד ממני, ומאז נכנסתי לשרשרת ארוכה של "קשרים", קצת אירוני כי החבר הראשון היה רק בגיל 21 ונראה כאילו נורא קשה לי לבד מאז (והיינו יחד כולה חודשיים אבל היו לי רגשות חזקים אליו, בכיתי המוןןןןן)...אחרי חודש וחצי היה לי חבר חודשיים, זה היה ברור לי שהוא ריבאונד ולקראת סוף הקשר כבר התחלתי להיות בקשר עם בחור חדש כזה שמיד אחרי שנפרדתי מההוא התחלתי לצאת עם השני במשך 4 חודשים, אחרי חודש בערך יצאתי עם עוד אחד חודשיים - את שלושת הקשרים האלה אני סיימתי כי הרגשתי שהבחורים אומנם נחמדים אבל לא מספיק טובים בשבילי, כלומר, לא מושכים אותי וכו', עד אז אומנם לא הצליח לי אבל לפחות הרגשתי שגברים מעוניינים בי.
חברה אחת ניסתה להכיר לי בשידוך, אומנם לא ראיתי עתיד לטווח הרחוק אבל היה נחמד וקצת הופתעתי שהבחור החליט לסיים אחרי 5 פגישות, ואחרי זה חברה אחרת הכירה לי מישהו וגם אחרי 2 פגישות הוא חתך ממני בסמס.
השיא היה שחזרתי להיות בקשר בפייסבוק עם בחור מהתיכון, הוא הזמין אותי לצאת, היה ממש כיף ולשם שינוי לא מצאתי בו פגם (עם השאר, חוץ מהראשון, תמיד הייתה בעיה של הוא טיפשהוא מבוגר מידייהוא בטלןהוא לא מושך וכאלה), צחקתי וחייכתי והייתי נחמדה, שיתפתי, הקשבתי, ואחרי יומיים הוא סימס לי שהיה לו כיף מאוד אבל זה לא זה ושאני אמצא מישהו טוב יותר בתואר. באמת שכמו שציינתי יצאתי עם הרבה בנים, קשה להגיד ששמתי עליהם זין אבל לא הייתי מאוהבת בהם או משהו, ובכלל, הייתי ממשיכה הלאה די מהר, אבל האחרון איכשהו הצליח להשפיע עליי ולגרום לי ממש להתבאס על עצמי, אומנם לא היה לי קשה כמו אחרי הפרידה מהחבר הראשון אבל לא יודעת איכשהו לקחתי ממש קשה, אני מרגישה כאילו אני כל הזמן במירוץ ושאני לא באמת 'מעכלת' את העאלק קשרים, שאני מנסה להוכיח לעצמי שאני מחוזרת ומעניינת ושאני יכולה לעבור הלאה בקלות, אבל בפועל אני מרגישה שהכל קורה מהר מידיי...אני מתחילה לתהות אם זה שאני יוצאת עם מלא בנים במעט זמן מעיד על בעיה כלשהי, שאם חותכים אותי אחרי 2 דייטים אולי יש לי פאק באופי (לא חושבת שיש בעיה במראה, אני תמיד מתגנדרת ומתבשמת ובאמת נראית טוב), אולי אני משדרת לחץ?שיפוטיות? יותר מידיי כנה לגבי דעות שלי? אני חושבת שהדרישות שלי סבירות אבל אולי אני טועה : אני מבינה למה הקשרים הראשונים לא הלכו, כי לא באמת המשכתי הלאה אחרי הפרידה וכל הזמן השוואתי לאקס, אבל נגיד האחרון באמת לא מבינה מה היה שם לא בסדר.
אשמח לעצות בונות, סוף שבוע נעים :)

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות