מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 45923
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

פוחד להתחיל את החיים עקב פחדים מהילדות

Alumni בן 21 | כתב את השאלה ב-14/10/14 בשעה 18:23

חבר'ה זו פריקה מטורפת, מי שמוכן לקרוא אעריך את זה !!
בקיצור, הייתי ביישן באופן קיצוני ברוב גיל ההתבגרות, ברמה כזאת שהיה קשה לי לצאת מהבית ולא ראיתי טעם לצאת כל עוד לא באמת היה צריך, זה אומר ששיגרת היום שלי הייתה: בית ספר. בית. חוזר חלילה. חח תקופה נוראית.. אז כן, היו לי חברים ועל פניו, היה נראה שאני חברותי אבל עדיין היה חסר לי משהו שלאחרים אין. תמיד הרגשתי שונה מאחרים, אם זה בשקט הזה שאפיין אותי ואם זה בשגרת החיים המשעממת הזאת שאפפה אותי!!

כיום, הצבא מבחינתי הוא כמו "הישרדות", מראה שהכל כשורה ובסדר. מעטים (מאוד) האנשים שמכירים אותי כליצן העצוב. (חושבים שהוא ממש שמח)
לא רע לי בכלל בבית, הייתי מוכן לחתום כאן קבע + רס"ל. למזלי, יש לי יותר מדי חלומות ושאיפות אז אצטרך לוותר על התענוג. מת כבר להיכנס למערכת יחסים תקינה עם מישהי (אף פעם לא הייתה לי מערכת יחסים למרות שמדי פעם אני מפספס הזדמנויות בגלל הביישנות, אני נראה בסדר גמור! רק הביישנות היא שאוכלת אותי, וכן ניגשתי מספר פעמים לבחורות ולקחתי מספרי טלפון, משם זה נגמר כי לא היה לי אומץ לחזור אליהן) ובנוסף, להשיג חברים.

כן, הייתי מוכן להקריב שנים מהחיים על מנת לגשר על הפערים הענקיים שצברתי מהחברה. לא רואה איך אני באמת קם על הרגליים.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות