היי , השנה עליתי לתיכון דתי , שיש בו רק בנות , חלק מהבנות היו איתי ביסודי , וחלק לא .
עכשיו יש תופעה של בנות "מקובלות" שממש ממש סנוביות , ולא נאה להם להסתובב עם מישהי שהיא חס וחלילה לא מקובלת , או שונה מאיך שהן מתנהגות ונראות , הן דורשות צומת לב בכמויות , ולכל מורה הן חייבות להתחכם .
ההתנהגות הזו פשוט מעצבנת אותי , אבל בכללי אני ילדה נעימה , שלא מתפרצת סתם אלא אם כן מרגיזים אותי .
והיום אחת מה"מקובלות" שחושבת שהיא זו ששולטת על כולם , והבוסית של הכיתה (יש עוד אחת כזו) , באה אליי ואמרה לי להזיז את השולחן שלי בגלל שהוא דוחק אותה לארון, היא פנתה אליי מכל הכיתה , ואין לי בעיה להזיז את השולחן , זו הדרך שבה היא אמרה את זה , וגם כדי להזיז את השולחן אני אצטרך להיות בצד השני רחוק מחברות שלי , ובלי קשר עם אנשים .
אמרתי לה שאני אזיז אותו בהפסקה והיא "מה בהפסקה ? עכשיו ! הרגע! " ומי שיושבת לידי , אמרה לה אם היא רוצה להחליף איתה מקום כי "כל כך רע לה " וה"מקובלת" אמרה לה כן בואי עכשיו , ולא חשבה שהיא מתכוונת לזה ברצינות , כי למה שהיא תרצה לשבת לידי הרי , (היא צבועה לגמרי , אנחנו לפעמים מדברות , וגם יצאנו ביחד כמה פעמים) , ואז שהיא ראתה שמי שיושבת לידי רצינית , היא נרתעה .
ומישהי זרקה לאוויר "יצאת מופסדת " ל"מקובלת" , והיא ענתה לה ( ואני מצטטת) "איזה מופסדת למה אני יושבת ליד השלוש האלה " (שתי החברות הכי טובות שלי יושבות בשולחן צמוד אליי , והיא דיברה כנראה עלינו , או שהיא אמרה עליי "ליד השלוש נקודות , ככה חברה שלי אומרת ) ואני לא עשיתי לה כלום!! ,ויכלתי להגיב ולריב איתה , כי לא חסר לי פה בדברים האלה , אבל בחרתי שלא , בגלל שהיא גרה במקום די מלא בערסים ופרחות והיא אחת מהם , אז לא בא לי להתחיל את כל זה .
נהגתי נכון ? ומה אני צריכה לעשות ? תודה מראש :)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025