אני נמצאת במצב מאוד לא טוב בחיים. במילה אחת אני בודדה.
היו לי חברות מעבודה קודמת שהחלטתי לנתק איתן את הקשר כי לא היינו מסתדרות, גם ביציאה שאמורה להיות כיפית וחסרת בעיות, תמיד זה הגיע למצבים של וויכוחים וכו'. מה גם שלא הרגשתי כנות ביחסים וכשיש לי חברות לא מספיק לי רק לצאת איתן, אלא יש לי צורך גם בלדבר,להרגיש שאכפת אחת מהשניה וכו'.
בגילי למצוא חברות זה בלתי אפשרי, אוטוטו אני מחליפה קידמות ל - 30.
בעיה נוספת שהיא הרבה יותר קריטית היא שאין לי בן זוג, היה לי חבר שנפרדתי ממנו כמעט לפני שנה ומאז כלום! כמה דייטים חסרי תועלת וזהו.
אני מנסה בכל כוחי לשמור על אופטימיות אבל כשמגיע סוף השבוע תחושת הבדידות עוד יותר מתחזקת. אם אני רוצה לנסוע לחופשה- אין לי עם מי , טיול בשבת - אני יכולה רק לחלום על זה.
אני בחורה כנה, טובת לב ויש לי הרגשה שבעולם הזה בשביל להצליח בתחומים החברתיים ובזוגיות צריך להיות ההיפך ממה שאני. אך גם כשניסיתי כביכול להשתנות אנשים פירשו את התנהגותי כסנוביות.
אני לא יכולה להיות מישהי אחרת ולשחק הצגה לאורך זמן, אך מה אני עושה כדי לשנות את המצב? אני פשוט כבר לא יודעת מתי יהיה טוב אם בכלל.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות