אז ככה,אני בת 20 ומעולם לא הייתה לי זוגיות..או משהו דומה..
בגיל 16 היה מישהו שהייתי דלוקה עליו..לא יצאנו או משהו יצאנו בתור ידידים פעמיים..פעם ראשונה הוא היה הנשיקה הראשונה שלי ..שהייתה קצת אממ..נקראה לזה אגרסיבית משהו..ופעם שניה הוא הטריד אותי מינית כשהוא חשב שאני ישנה..לא נאנסתי אבל התחושה וה"פוסט טראומה"נקרא לזה..מאוד דומים..מעולם לא היו לי מליוני ידידים..אבל גם אלה שכן היו..ניתקתי מהם קשר מהר בלי לשים לב..באותה תקופה גם נשרתי מהתיכון..ואמא שלי נפטרה כמה שנים לפני יש לי הפרעת אכילה..לא חסר בואו נגיד ככה..אז אני לא יודעת אם זה היה רק התקיפה המינית או הכל מעורבב ביחד..אבל התוצאה מכל העניין הייתה דיכאון ארוך ומתמשך..פחד ממגע גם של אנשים קרובים..מעולם לא סמכתי על אנשים..(הייתי בת 16 בנשיקה הראשונה שלי אז מלחתחילה זה לא היה מי יודע מה נורמלי..)
בכל אופן היום קצת יותר טוב..אבל עדיין למרות שאני מנסה להשתחרר
אני עדיין בלי חבר..
זה לא שאני לא יפה..אומנם אני לא מי יודע מה רזהאני די שמנמנה וזה משפיעה עליי ועל הביטחון שלי אבל אני בחורה יפה..אפילו אני רואה את זה..אני תמיד יוצאת מהבית בתחושה של"לא נוראה אני שמנמנה..אבל אני לא דבה ואני מאוד יפה!אז היופי מכסה על זה!"
ואני יודעת שפה ושם היו גברים שנמשכו אלי..והודו בזה בפניי בדיעבד..אבל זה אף פעם לא עבר את השלב של המשיכה..הם אף פעם לא עוברים לשלב של ממש להתחיל איתי..להתקשר אלי להזמין אותי לקפה..היה לי דייט אחד בחיי והוא לא צלח משהו..
הכי מצחיק כשאני נדלקת על מישהו אחרי תקופה של פנטזיות אני מוצאת בו פגם שגורם לי לשנוא אותו..(איך שהוא אוכל..או זה שהוא בכה..או הוא ילדותי..ביישן משעמם וכו')
ועזבו חבר..קשר ידידי אין לי!אין לי את הידידים שמתקשרים אלי סתם לדבר או לצאת..וכשאני מנסה פעם ב... לשמור על קשר עם מישהו מהעבודה או משהו אני מתייאשת כי אני לא רוצה שיחשוב שאני נודניקית
והאמת שגם חברות..יש לי שלוש חברות שהם הכי טובות וזהו..אין לי חברות בכלל.לא ליציאות ולא לשיחות ולא לכלום..
בכל אופן זה כבר מלחיץ למדתי בתיכון דתי(אני לא דתיה יותר)
וכל הבנות מהכיתה שלי מתארסות אחת אחרי השניה...
ואני לא התנשקתי יותר מכמה פעמים בחיי עם אנשים רנדומלים..אני בתולה..
ואני די תקועה כזה..מה לעשות?כאילו אם אני לא אפעל אני אמצא את עצמי בגיל 35 לבדי עם חתול בדירה שכורה..!מלחיץ אותי הכי דוגרי!
קיצר..הלפ!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות