קבעתי להיפגש עם בחורה חמודה מאוד מעיר אחרת שהכרתי אותה לפני חודש בערך דרך טיול שעשינו ביחד. מאז נפגשנו כמה פעמים עם כל החברים שהיו בטיול. בגלל שהיא גרה במקום די רחוק מבחינתי להגיע אליו [גרה ביישוב גדול ליד ירושלים], אני לא יכול להיפגש איתה כל הזמן, גם בגלל מרחק הנסיעה וגם בגלל כלי התחבורה. (אין לה רישיון עדיין).
אמצע הדרך של שנינו זה ירושלים פחות או יותר.
ביום שישי יש לי את האוטו מההורים.
אחרי שהתקשרתי אליה אתמול והצעתי שניפגש, היא אמרה שהיא עובדת היום והיא עסוקה.
אחר כך קיבלתי ממנה ווצאפ חזרה שהיא תשמח להיפגש בהמשך השבוע. כתבתי לה שאני אבדוק אם אני פנוי. קבעתי שניפגש בשישי בצהריים.
בגלל שאני עם האוטו אני מאמין שאני זה שצריך להגיע אליה. חיפשתי מקום טוב שנוכל לשבת לקשקש קצת [בית קפה נחמד] ואז לעשות טיול נחמד שבסופו נשב על דשא או ספסל ואנסה לנשק אותה.
אני חושש שהפגישה לא תצלח מ2 סיבות -
א) יהיה חם מדי בחוץ, יום שישי בסביבות 3-4 בצהריים יהיה די חם ולא נעים להסתובב, לא תרגיש בנוח.
ב) יהיה אור יום, ובכל זאת אנחנו נפגשים בעיר שלה, אולי גם אם היא תרצה להתנשק, היא תובך מכך שנהיה בפארק שיש בו אנשים. (בלילה זה פחות בולט אם יש זוג ביחד שמתנשק.. ביום, באור זה די בולט).
מה אתם אומרים?
זה סתם בראש שלי? זה יכול לעבוד?
זה היום היחידי שמסתדר לי שניפגש..
תודה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות