אני חייבת את עזרתכם. לרקע, אני וחבר שלי ארבע שנים ביחד, הוא התגייס לפני שנה וחצי בערך, בקרוב שנתיים. אני עשיתי שירות לאומי במד״א.
שמעתי אינספור סיפורים מאנשים שאני מכירה וגם ברשתות החברתיות על התאהבויות ובני זוג שהכירו בצבא, וגם לא מעט על כל מיני פלירטוטים, מבטים, נגיעות ועניינים שקורים בין החיילים גם מבלי שיהיו פיזית בזוגיות וזה גרם לי לחשוב.
אולי אני מגזימה כי לא הייתי בבסיס סגור ואני לא יודעת באמת איך דברים עובדים שם, אבל עד כמה זה נפוץ שחיילים מתאהבים בצבא ובוגדים? גם אם זה לא בגידה פיזית מהבחינה של לשכב אלא מנטלית נגיד את זה ככה, פלירטוטים, נגיעות פה ושם, בכללי להדלק על מישהי
הוא לא כותב או מדבר איתי כמעט, לא משתף אותי בדברים שקורים, לא משנה כמה אשאל אותו מה קורה ואיך עבר עליו היום אני תמיד אקבל תשובה יבשה של מילה שתיים. הוא לא מתעניין בי וגם כשאנחנו קובעים שיחה או פגישה לרוב זה לא יוצא לפועל כי הוא פשוט מתעלם ממני עד שכבר עבר הזמן שקבענו, גם אם עברו שבועות מאז שנפגשנו. ואני מבינה שזה מקום שוחק ושלפעמים הוא צריך את השקט ואת הזמן לעצמו לנוח, ביקשתי פשוט שיגיד ויודיע לי וזה עדיין ממשיך ככה. היה אפילו מקרה שהוא שיקר לי שהוא סוגר שבת ובסוף הוא בכלל היה בבית וגיליתי על זה לגמרי במקרה ממישהו אחר.
וניסיתי, ניסיתי לדבר איתו על זה מלא פעמים, ניסיתי לתת לו ספייס, ניסיתי להסביר את הצד שלי אבל כלום לא עוזר, כאילו השיחות האלה מעולם לא קרו. אף פעם לא חשדתי בו ואף פעם לא יצא לי לקנא באף אחת, לא הייתה סיבה, אבל בחודשים האחרונים התחילו לי המחשבות האלה וזה רק הולך וגובר, זה כבר הפך מסתם מחשבה לחרדה קשה.
יש איתו המון בנות בבסיס. המון. אני יודעת שבלילות אסור ללכת אחד לשני, אבל שאר הזמן הם כולם ביחד. וזה קורע אותי לחשוב שיש שם מישהי שמעניינת אותו יותר ממני ושהוא מעדיף להקדיש לה את הזמן והמאמץ. הרי גם אם אשאל אותו התשובה תהיה ״לא״ בכל מקרה גם אם זה המצב וגם אם לא.
אני מרגישה שהפכתי להיות בשבילו משהו שהוא פשוט חייב לעשות כמו איזה מטלה, ולא מישהי שהוא באמת מעוניין בה. או שהוא סתם מיצה את מערכת היחסים שלנו, למרות שהוא אומר שלא.
ואני באמת מנסה להבין ולהכיל ולא לשפוט, אני יודעת כמה זה קשה ושזה לחץ מטורף ולא נעים לי אפילו לחשוב או להאשים אותו בדברים האלה, אבל זה מאוד קשה.
אשמח אם תוכלו לעזור לי, אולי אני באמת לא מבינה פשוט איך דברים מתנהלים שם וסתם נכנסת לסרטים..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2026