זוגיות זוגיות
 
שאלה 383369
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

חושב שהבת זוג שלי בגדה בי ואובד עצות, איך להמשיך מכאן?

בדוי7418 בן 22 | כתב את השאלה ב-28/06/24 בשעה 12:45

היי לכולם, אני כותב כאן כי אין לי עם מי לדבר על זה והאמת לא חשבתי שאי פעם אצטרך לכתוב דבר שכזה. אני נמצא עם בת זוגתי כבר שלוש שנים בסוג של זוגיות מרחוק, היא נמצאת בקבע ואני השתחררתי מהצבא וגר בעיר אחרת. בהתחלה הזוגיות הייתה באמת מדהימה והכל היה טוב והזוגיות מרחוק עבדה מעולה ואנחנו נפגשים בסופי שבוע. לאחרונה כבר כמה חודשים שאני מרגיש שהזוגיות השתנתה לרעה. בת זוגתי פחות מדברת איתי במהלך היום בהודעות או בשיחות טלפון ופחות יוזמת שליחת הודעות או מתקשרת כמו בעבר ואני זה שיוזם יותר, בטענה שעסוקה ויש הרבה עבודה, מה שמסתבר אחר כך בדיעבד לא תמיד מדויק כאשר בערב אני שואל אותה מה היה במהלך היום. השיחות בערב נהיו קצרות ורוב הזמן יש שתיקה מביכה ואני מנסה לקדם את השיחה ללא הצלחה. כמו כן האינטימיות ביננו כבר לא כמו פעם, היינו שוכבים בתדירות גבוה ממה שכיום ומרגיש לי שהיא עושה את זה בשביל לסמן וי ולספק אותי ולא מרצון או משיכה אליי, רק כשהיא שיכורה אני מרגיש שזה כמו בתחילת הקשר. בנוסף אני מרגיש שהיא פחות מתעניינת בתחביבים שלי או באיך עבר עליי היום.
כל זה בהתחלה לא הפריע לי ולא קישרתי את זה לשום דבר אלא חשבתי שזה פשוט שלב בזוגיות שיעבור ויהיה בסדר. עד שנחשפתי בטעות להודעה שכנראה לא הייתי אמור לראות. לפני כמה שבועות בת זוגתי קיבלה הודעה בטלפון וביקשה שאני אקריא לה מה כתוב ואביא לה את הטלפון. כשנכנסתי לוואטספ ישר הייתה שיחה עם בחור אחר ואחת מההודעות שישר ראיתי היה כתוב בערך משהו כמו "אנחנו חייבים להפסיק עם זה, אתה בכל אופן עוזב את העיר". קראתי את ההודעות לפני והוא הציע לה להיפגש באיזה תצפית באזור, השעה הייתה 3 לפנות בוקר בערך, בערב חג כלשהו. היא ענתה לו בחיוב ומשם הסקתי שהם נפגשו. בערך לקראת 5 בבוקר היא שלחה לו את ההודעה שהם חייבים להפסיק עם זה ושהוא במילא עוזב והוא אמר כתב לה שהוא מסכים.
ההודעות והסיטואציה ובנוסף השינוי בזוגיות גרמו לי לתחושת בטן שהיא בגדה בי באותו ערב. לא דיברתי איתה על זה ואפילו הנחתי לזה לאיזה שבועיים עד היום. משום מה זה הכה בי ומה שמצחיק זה שחברים בעבודה הסתלבטו עליי ושאלו בגלל שנראתי קצת טרוד מה חברה שלך בגדה בך? הם לא מכירים אותה וברור שזה היה בצחוק אבל אני שואל את עצמי מה הסיכויים שבדיוק ביום שחזרתי לחשוב על זה הם שאלו אותי את השאלה הזאת.
לא יודע איך להמשיך מכאן ואני אובד עצות

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות