כבר חודשיים שאני בקשר עם בחורה עם אופי טוב. עוד לא הגדרנו את את הקשר. אני מחבב אותה, גם את המראה וגם את האופי ונמשך אליה אבל חייב לציין שהמשיכה שלי אליה פחותה מהמשיכה כלפי האקסית. הכימיה בסקס עם האקסית מטורפת יותר.
לאחרונה נתקלתי באקסית והמשיכה ברור שהתעוררה. היא רמזה לאפשרות לסקס, לא יכול שלא להגיד שהרעיון לא מצא חן בעיניי, והסכמתי. הסקס היא מדהים, פשוט התחברנו לאדם אחד. עם הנוכחית אני לא חווה אותו דבר בסקס, הוא בסדר אבל לא וואו, גם הואגינה שלה לא צמודה כל כך כמו של האקסית, של האקסית כמו כפפה ליד, אבל לא משנה.
אבל אני לא יכול להיות עם האקסית, באופי שלה לא מתאימה לי, די רעילה וביקורתית יתר על המידה, היא לא עושה אותי שמח, אבל אני כל כך נמשך אליה. אני לא רוצה לסיים את הקשר עם הנוכחית כי יש לה אופי טוב ונוח ואני מזהה בה פוטנציאל לאמא לילדים, היא בחורה טובה מבית טוב ומאד אוהבת ילדים וטובה איתם, אני יודע שחיים איתה יקנו שקט נפשי ושלווה פנימית. היא כן גורמת לי להרגיש טוב ושמח ומשרה נחת. אבל השאלה למה אני לא מסוגל לסרב לסקס עם האקסית? והאם זה בסדר עד שיוגדר הקשר בינינו?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות