ראשית אני חייב לציין שלא נעים לי לדבר על זה בתקופה הזאת אבל באותו הזמן אני מרגיש בודד מתמיד.
אני חושב שיש בי בעיה , אני כבר שנתיים מאז המערכת יחסים האחרונה שלי ואני לא מצליח למצוא זוגיות. אני באמת כבר אובד עצות. בשנתיים האחרונות התעסקתי מאוד בעצמי , שיפרתי את המצב הנפשי שלי. הצלחתי להכיר המון חברים חדשים. אני לומד.
אני שיפרתי את הקשר שלי עם המשפחה שלי. אבל במציאת זוגיות לא הולך לי.
אני התחיל בדברים השטחיים.
אני בן אדם שמטפח את עצמו , אני שומר על המראה שלי , אני מתאמן המון.
אני יכול להעיד שאני בחור גבוהה , אני לא רוצה שתחשבו שאני שחצן אבל אני באמת מאמין שאני נראה טוב ואני כן מקבל מחמאות אבל המצד הגברי.
מבחינה החיים אני סטודנט שנה שנייה , לומד תואר קשוח. הצלחתי בחיי להגיע לכל מיני מקומות שאני מאוד גאה בהם מבחינת תעסוקה.
יש לי תחביבים ואני יחסית בן אדם שזורם ויוצא. אני מאוד אוהב לצאת ולהפיגש עם אנשים , יש לי המון חברים שגם הם רווקים וגם להם קשה במציאת זוגיות.
במהלך השנתיים יצא לי להכיר בחורות , אם זה באפלציות בטיולים ושידוכים.
רוב הפעמיים נגמר בזמן התכתבות , אני לא מצליח להראות מי אני בזמן שאני מתכתב עם מישהי , וברגע שאני יוזם לדייט היא לרוב אומרת שזה לא מתאים.
אני לא מצליח לגרום לשיחה בוואצאפ להיות מרתקת , לרוב זה מרגיש כמו ראיון עבודה. ואם כן יוצא שאנחנו יוצאים לדייט לרוב הן שמות אותו באזור הידיד או שאחרי דייט אחת הן אומרות שזה לא מתאים. אני כן הייתי בזוגיות בחיי , זוגיות של כמה שנים. אז זה מאוד מוזר לי שבחורות פסלו אותי רק אחרי דייט אחד , כי מהניסיון שלי אני התחלתי להתאהב באקסית אחרי כמה דייטים. מה שמבדיל בין הבחורות שהכרתי לבין האקסית היא שהאקסית שלי רצתה לדעת מי אני , היא נתנה לי להרגיש כמי שאני ולא בחנה אותי על דברים שלא חשובים. היא רצתה לדעת מי אני ונתנה לי מקום להיכנס לה ללב ,משהו שאף אחת לא אפילו ניסתה לעשות.
אני לא אומר שאני חף מטעויות , אבל את הטעויות שלי למדתי והפקתי לקחים. אני כל הזמן בוחן את עצמי ומנסה לשפר את עצמי. יכול להיות שאנשים יגיבו לי שאולי אני מראה נואשות , נכון בהתחלה אני כן הראיתי את זה ולמדתי לא לעשות את זה . היו תקופות שחשבתי שאם אני אפסיק לנסות אז זה פשוט יבוא , זהו שלא. אני אשמח להצעות כי אני באמת חושב כבר לוותר לגמרי ולהשלים שאולי אני יהיה רווק לנצח.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות