דוגמאות הכול אמיתי.
בת דודה שלי... בת 35... יום אחד לא גרה מחוץ לבית הורייה עד שהתחתנה... גם כשהייתה נשואה בלחץ שנה אחת... כי סוג של ערס או אפילו יותר מזה... כמו ילדה קטנה חזרה לבית הורייה. בחיים לא חתמה על חוזה שכירות, גם בחו"ל הייתה רק עם בני זוג...לא קשה להבין למה. וגם הגרוש שלה היה כבר אבא עם ילדים והעדיפה להתחתן איתו בגלל שיש לו כסף.
אחותי גם בחיים לא חתמה על חוזה שכירות לבד ותמיד ישנה בבתים של הבני זוג שלה ולא טסה לחו"ל עם חברות... גג עם אמא שלנו בשביל שתשלם עלייה.
פעם כשהייתי בדייט ההכי גרוע שלי מישהי ממש התחננה שנילך למסעדה והייתה עסוקה רק בלצלם את האוכל ולאחר הפגישה חסמה אותי. אחת אחרת דייט ראשון בלי להתבייש מזמינה צ'ייסר ואן גוך.
הן לא חוסכות הן מצפות באלגנטיות שמישהו יביא איתו את ההון הראשוני והן יתיישבו בבית בלי להתאמץ. רק שמאז שגברים התחילו לקבל שכל ולעשות הסכמי ממון הן יותר אוהבות את הכסף הנזיל. אם לא תעיף בדייט הראשון איזה 300 או 4000 שקלים אתה קמצן. לא כולן כאלה כמובן אבל מתח גבוה מהשוק... גם גירושין... אם לא הייתה את חזקת הגיל הרך וגם לאחר מכן ברוב המקרים שהילדים אוטומטית הולכים לאמא והן מקבלות כסף מגבר מבלי לתת דין וחשבון לגבר הזה מאוד יכול להיות שהיו פחות מקרי גירושין. ובתכלס? מלא אימהות אז האימהות שלהן בעצמן מגדלות להן את הילדים... מעלות סטוריס: "חיים של אמא" וכאלה... אבל אוי ואבוי עם הילד יפריע לבילויים של הסוף שבוע... מצידך יקדח מחום ויחכה אצל הסבתא. בקיצור לדעתי תמיד יהודיים היו קצת תחמנים כאלה ורוצים להרוויח אז תשלבו את הפמיניזם הרדיקלי ששולט בשיח כבר המון שנים וקיבלו נשים קשות להתמודד מולן. הרי למה לי בכלל להגיד את דעתי? נתוני הגירושין מתפרסמים כול הזמן... ולדעתי במציאות הם גבוהים גם הרבה יותר פשוט חתונות מכניסות מלא כסף לעסקים ומיסים... אם זה אולם אירועים דיי ג'ייי צלם בר אקטיבי מלצרים וכו'... רוצים שהשיטה תימשך. אני לא מתלהב מאיזו מישהו עובדת זרה שהיא בכביכול מכבדת גבר... גם לאחת כזאת עש אינטרס לקבל תושבות. אני רק אומר שהחוצפה הישראלית שיש כבר ממילא בשילוב הפמיניזם הרדיקלי הביא משהו שקשה להתמודד איתו. הרי מה יתן למישהו להיות נשוי 3 שנים בלחץ ואז גרוש שמשלם מזונות עבור שתיי ילדים ולחזור לגור בבית הוריו. ועוד אחרי כול זה מעיזות לקרוא למישהו קמצן כשהן חוסכות כול שקל שהן יכולות. וכמובן מנסות לקבל איפה שאפשר... אם כבר מוציאות אז על עצמן נטו ורק על פאן.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות