חברים ואנשים חברים ואנשים
 
שאלה 372095
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

האקס שלה התחיל איתי ואנחנו לא חברות כבר יותר מחצי שנה, לא יודעת מה לעשות, עצות?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-30/08/23 בשעה 20:52

היי אני בת 18, אני והיא היינו חברות בעבר לפני חצי שנה הפסקתי לדבר איתה כי לא הסתדרתי איתה.. אני לא יכנס לזה יותר מידי זה ארוך פשוט זה לא היה חברות היא הסתירה ממני דברים אבל היא כן תמיד אהבה אותי וגם אני אוהבת אותה עדיין פשוט אני לא מסתדרת איתה אף פעם לא באמת הסתדרנו תמיד רבנו השלמנו אבל היא כן הייתה חלק שגדלנו בתיכון בחטיבה היא הייתה באה אלי אני אלייה.. לפני כשנה וקצת היה לה חבר לעיתים רחוקות היינו נפגשים כמה אנשים וגם הם.
תמיד הוא אמר לה תשלימו זה לא שווה את זה שתיהו בריב היא החברה שלך שאני הכי אוהב וכאלה גם אני מאד אהבתי אותו בתור חבר שלה כי הוא היה לה טוב ושמחתי בשבילה אני חושבת שהיא זכתה בו כמו שאמרתי בהתחלה היא הסתירה ממני דברים שגילתי אבל ממה שהיא סיפרה לי וזה גם נכון הוא בגד בא ובגלל זה הם נפרדו אבל שוב אני לא יודעת את הסיפור המלא ממה שהיא סיפרה לי, בכללי אני לא יכולתי לסמוך עלייה עם כל מה שהיא מספרת לי זה נכון כי בן אדם שמסתיר ממך דברים קשה לסמוך עליו והם נפרדו לפני שנה אני והיא ניתקנו קשר לפני חצי שנה בפאן האישי היא כבר לא מעניינת אותי אני חושבת שאני לא חייבת לה כלום מה שהיה בעבר מקסים מה שעכשיו זה מה שרלוונטי לי.
הוא התחיל עם הלייקים בסטורי ואני עשיתי לו חזרה ואז הוא שלח לי הודעה רק מציינת שהיינו חברות לא חשבתי על זה בכלל אין סיכוי שהייתי עונה לו בחיים לא ממזמן הייתי מורידה לו עוקב אבל עכשיו זה כבר לא הסיטאציה אחרי שהוא שלח לי הודעה כן עניתי והוא כתב לי ״אני רוצה אותך שלי, תקופה אני רוצה לראות אותך ואני אראה..״ ואני לא יודעת מה אני חושבת על זה כי אני כן נמשכת אילו והוא רוצה שניפגש וכמו שאמרתי הוא בגד בא ואני לא יודעת עם הוא רוצה סטוץ או רציני ואני מאד מבולבלת לגבי זה ולא יודעת מה לעשות וספרתי לחברה הכי טובה שלי בהתחלה על הלייקים בסטורי ותמיד אמרנו שהוא חתיך והיא אמרה לי תעשי לו גם ואז שסיפרתי לה היא אמרה לא חשבתי שזה יהיה ככה חשבתי שזה בקטנה, לא כל כך הבנתי מה זה בקטנה כי מן הסתם שבסוף כן היינו נפגשים חשבתי שהיא תומכת בי ואומרת לכי על זה אחרי זה היא אמרה שהיא מאוכזבת ממני וזה מאד זול ופתטי וזה הוריד לי ממנו כי הדעה שלה חשובה לי היא בחיים לא שופטת אותי, היא גם אמרה לי זה שלך אני לא יגיד לך מה לעשות חיים שלי אבל אל תשתפי אותי בזה זה מטריף אותי..ואני גם מעדיפה לא לדבר איתה על זה למרות שזה קשה כי אני לא רוצה לכועס עלייה בגלל בן חד משמעית. עם יש לכם עצה אני ישמח שתגיבו זה יעזור מאד!!
חפרתי אני יודעת תודה שקראתם

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות