היי, אני בחורה שקפצה כל החיים מזוגיות לזוגיות. סיימתי עכשיו קשר של 4 שנים שהיה מאוד משמעותי עבורי.
שתפס לי את כל התקופה הראשונית של דייטינג בחיים הבוגרים.ֶ התרווקתי ושבוע אחרי (!!) הכרתי בחור מדהים ובאמת יחיד במינו שאני רואה איתו המון עתיד(לא הייתי יוצאת עם אף אחד בתקופה הזו שזה לא הוא) וככל שהוא נהיה יותר רציני בראש שלי אני מפחדת ויש לי גוק שאני רוצה להתנסות עם אחרים קצת כי באמת לא חוויתי כלום.
אנחנו יוצאים כבר כמעט שלושה חודשים עוד לא מוגדרים אבל אנחנו כבר אקסקולסיבים משמע לא יכולים להיות עם אחרים , אבל אני מחוזרת מאוד ומקבלת המון הצעות בגלל האפקט שהתרווקתי לא מזמן מגברים באמת שווים שבכנות בא לי לצאת עם חלק מהם. שהפומו לא מאפשר לי לחשוב שאני לא יכולה לעשות כלום עם אף אחד. ובאופן כללי קשה לי הקטע שאני שוב צריכה לסגור דלתות עם אחרים כמו שהייתי בזוגיות עד עכשיו ושאני לא יכולה ״לזרום״ בשום שלב בחיים שלי ולהכיר סוגים שונים של אנשים.
מצד שני לא יכולה לחשוב על משהו יותר בריא ונכון מהבחור שאני איתו עכשיו,לא רוצה לא לאבד אותו ובטח לא לפגוע בו ובאמת מעוניינת בו פשוט כרגע יש לי ג׳וק של אחרי זוגיות ואני לא יודעת איך לצאת מזה, זה באמת אוכל אותי ברמה היום יומית כי אני לא רואה את עצמי נפרדת ממנו.
מה הייתם מציעים לי לעשות? אני מבקשת לא לשפוט כי זו באמת סוגייה קשה מחשבתית, אני לא רוצה לפגוע באף אחד אבל אני לא שולטת על המחשבות והרגשות שלי.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות